torsdag, oktober 29, 2009

Sjukt barn och "Saken"

Nora är hemma sjuk idag, hon har redan 38 i feber och ligger och ynkar och trycker på oss och verkar inte alls ha det så bra med sig själv! Oc vi skulle på sjukhuset och kolla öronen idag! Nu får vi ju vänta ganska länge... Hm... Typiskt! Och den "saken" jag skrev om häromdagen har bara blivit ännu värre! Att det går an!?.. Grr... Ska försöka ordna upp i det här idag!?.. Det är jobbigt att gå och vara ledsen och irriterad hela tiden! NU ska jag mysa på med Nora, ge vatten, saft (är lov när man är sjuk) och Biola hela tiden. Hon har ätit nästan en hel macka- det är ju bra!.. Hoppas NI är friska och raska!
Kramar

Uppdatering: Idag fick vi hem ett skriv från barnehagen som infomerar om svineinfluensan! TVÅ barn på Noras avdelning har bekräftat svinflunsa! HM.. KUL!!! SÅ imorrn bitti måste vi iväg och trängas i hysterian hos hennes doktor!..

5 kommentarer:

Jessica sa...

Åh lilla skruttan, hoppas hon kryar på sig snabbt!!!!

Och så du vännen *kramar om så länge du behäver*
Hoppas det reder upp sig för dig, det är inte alls roligt att gå runt och känna/må som du gör.

Massor med varma kramar!
//Jessica-som oxå ligger i feber *blä* (men hellre det än att barnen ska vara sjuka!!!!)

mamma sa...

Hoppas Nora snart blir bättre och att det inte är Svininfluensan hon har. Kram på er alla

Ann-Sofie sa...

Nej men usch Anna-Lena, hoppas inte det är svininfluensan Nora har! Jobbigt att ha fått det i barnehagen, ska visst spridas rejält, 100 barn på en o samma skola i Norrland var hemma :/
Jag hoppas innerligt vi hinner bli vaccinerade innan det bryter ut i Storebro! Men skönt att ni får åka iväg imorrn och ta reda på vad det är med lilla gumman, så ni vet!

All kärlek till er♥
KRAAAAAAAAAAAAAM!

Jessica sa...

Hur har det gått för er idag och hur mår Nora?
Tänker på er MASSOR!!!!!!

Stora kramar <3 <3
//Jessica

Fru Evelina sa...

usch då! hoppas det inte är svinis och att ni får en frisk helg!!

kramar