torsdag, juni 18, 2009

Skölja öronen...

Nu ska vi köra Oscar i barnehagen i SPÖREGNET! Brr... ser riktigt kallt och ruggigt ut idag! KONSTIGT väder nu... I eftermiddag ska Nora till specialist på öra-näsa-hals och skölja öronen!.. HOPPAS det är därför hon inte pratar ännu och att det släpper sen! Och det måste ju vara himla obehagligt att ha nästan tätta öron!?.. Hon hör sig själv som i en bomullstuss?.. Ja, det blir skönt att äntligen få det gjort! Så ska hon ju checka hörseln i höst. Jag VET att hon hör men kanske inte helt?.. Båda farmor och kusin Stian hör ju sämre på ena örat!?.. SÅvem vet... Ja ja... ha en skön dag. Hoppas DU har sol när nu vi får hålla till godo md regn! Men som Oscar säger: Det är ju bra för det är mat till blomstene... :D Sötnosen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till!

Alice är inte heller jätteduktig att prata. Simon var mycket tidigare.

Färdigbloggad sa...

Hoppas allt gått bra med Nora idag! (Rickard ska på studieresa till Norge nånstans med ett gäng kockar...i augusti) Kram!

Anna sa...

usch då, det lät inget skoj att skölja öronen... tror jag gjorde det med Ebba en gång och det var ingen hit (hos henne). Hoppas att det gått bra i alla fall. Det är ju inget skoj att inte höra ordentligt..

Ann-Sofie sa...

mat till blomstene!!!! hur SÖT får man va???!

KRAAAAAAAAAM