måndag, september 29, 2008




Hi hi... Oscar har klippt sig och jag ville ta en bild på frissan men jag kunde visst inte få till en enda bra bild! Den ena sämre än den andra! Ha ha... sötgrisen! :)

Efter jobb, hämting och middag åkte jag och Oscar på centret för att se om det fanns klipptid till honom! Det gjorde det! Vi fick en timma till shopping oxå när vi väntade på timen, Oscar ville in på CLas Ohlsons där vi köpte en leksaks-kaffebryggare och brödrost och jag ville in på KappAhl där jag fann en kjol ett par legings, två par byxor till Oscar, en top och en byxa till Nora! :D Hade ju kvar presentkortet man fick på öppningen om man var bland de 100 1a så det använde jag nu! :D Kul att shoppa mkt till lite pengar! ;)
Vad har du gjort idag?..

Måndag morgon...

...och jag har ganska ont i halsen, hoppas inte det blir ngt! Nu är det jobbing, dagis och farmor-barnpass som gäller i familjen! :D
Ha en skön måndag och hoppas ni är friska!

söndag, september 28, 2008

Busfian i bilen hem! Hon är så tydlig... mkt mer på och inte så försiktig som Oscar! Även om han är killig och busig och så är han mer försiktig, lite svårt att förklara men idag tex blev han jättelessen för han glömde två äggkartonger i en vattenpöl, de var båtar på en sjö förstår ni! :) och så blev han då lessen för de skulle ju dö nu när han glömt den där! Stackars, och han gråt och prata om det där länge. Han ville ju ta hand om dem, de skulle inte klara sig utan honom... Men jag vet precis vilken känsla han har i kroppen, jag har alltid varit sån... när jag var liten gällde det äggkartonger eller liknande, (kommer ihåg när jag inte orkade brevväxla med min kusin längre och sa det och hon blev lessen... OJ, vilket dåligt samvete jag hade och vad lessen jag var, länge...) nu barn i Afrika eller hästen på Fjellstua som jag ville ge en ny hage eller åtminstone gå in och städa bort lite pinnar och ordna! Tyckte allt han hade lite lite bete oxå!.. Hm... Iaf, han är sån och han tycker allt dagis är lite bråkigt och tufft ibland inte alls bara kul som ndra ungar verkar tycka, som Nora verkar kunna bli!
Nej, oj, nu handlar detta om ngt helt annat än jag tänkt mig! Tillbaka till bilderna, kan fördjupa detta vis ett senare tillfälle, måste faktiskt tänka på att lägga mig! Har inte mått helt bra idag, illamående och ont i halsen... Hm...
Ja ja... natta alla söta!



Här är samlingspunkten i vår lilla stugby! Fjellstua där de säljer lite av varje, dagens tidningar, mjölk, pålägg och har café med fika och lunch! De har oxå massa mysiga djur som Oscar älskar att titta på och prata med! :)

Matar hästen!Oscar lär sig att hålla fingrarna undan...

...och hålla sig undan dessa helt och hållet ;)

Fikapaus!

Tillbaka för packning på hytta! JOs kusin Liv kom inom! Nora måste ju hälsa!

På fjället


Oscar vid en IS-kall sjö! Jag kände (dumt) och frös MED handskar hela eftermiddan sen... he he... :)

Farmor och Oscar vid en varde ( =no. den stenhögen som ni ser bak dem, betyder att det är toppen av just det fjället :)

Alla på bild utom jag då! ;)

Utsikten från vår lilla topp! Vi kunde inte gå tur för det blåste alltsö mkt men vi ville iaf upp och titta!
Lördag kväll, när barna somnat, spelar vi Amerikaner och har trevligt! NEJ, de är inte fulla bara norska ;) Ha ha...

I morse kl 4.30 var Nora vaken en timma.Eh, tröttigt!.. Men somna om till 7.30!:) När de då vakna gick barna in till farmor och bestefar och MÖS!!! :)

Vi i solen!.. Solen har skinit på oss men oj, vad det blåst!

Bestefar och Nora

Oscar bara älskar att vara på hytta! Har pratat om det i en vecka nu att vi ska och prata redan om nästa gång på vägen hem i bilen! Här den obligatoriska bilden vid älven! Han leker fiskare och har såååå kul!
Det var sååå blåsigt på fjället i helgen. Brr... Kom fram till sol iaf på lördag vid lunch. Åt lite och satt oss ut!.. Nora älskar att vara ute, tar på sig luva och vantar utan klagan ;) Duktig!


JO och Oscar; det är viktigt att hålla sig varma!

Bestefar och Nora! Kolla in pussmunnen! Hon bara älskar att pussas, riktigt blöta och goda!

Mys! Jag och sessan...

Som sagt... gillar att vara ute! :D

Farmor, JO och Nora...

lördag, september 27, 2008

Favvomotivet! :D

Ju närmare desto bättre... Helst PÅ! :)



Nu ska vi precis packa ut och åka på hytta! :D Har lagt till en playlist som ni hör! hoppas nu ska njuta den! ;) Gör ni det INTE (är ni konstiga ;) kan ni ju bara slå av den!

Ha en skön lördag!

fredag, september 26, 2008

TGIF

äntligen!.. FREDAG! ;) Nu ska vi lämna Oscar på dagis och så prova barnpassen på moov! ska träna, styrka, mitt eget program... ska bli kul! så hendla inför helgen och packa till hyttetur! Vi åker bara över natten, lörd till sönd! Ikväll ska vi på officiella öppningen av Union Scene, är inbjudna av Drammens ordförare och allt! Fancy! Blir kul! :) Så drar vi imorrn bitti då vi vaknat! :D Hoppas på SOL!

torsdag, september 25, 2008

Mmm... massage! :D

har jag njutit idag, eller njutit och njutit, jag var ganska så spänd så det var på tiden att jag fick uppknådat endel ont-igt... :) idag ska vi få sten av svigers(svärföräldrarna) som vi ska lägga framför ingångsdörren! De som ligger är såååå fula!!! Ska bli så skönt att få bort dem! :D Solen skiner så härligt idag så det ska bli skönt att vara ute och jobba lite (bära tung sten;)

onsdag, september 24, 2008

Onsdag=städdag så vi har inte gjort ngt speciellt kul idag! ;) jag har beställt julting från ellos, sängkläder och en tomtelampa till oscar tex(20 % på ett helt köp)... men ni får väl se när det kommer hem! har hittat en jätefin höstjacka på lindex som jag tror jag måste gå och köpa, har 25 % på ett helt köp nu, det är mkt pengar det!.. Vi har ätit pannkakor idag då JO har tränat innebandy å det var ju bara barna som skulle ha middag, jag ska på tjejkväll ikväll, då äter jag ngt! :D Tog ändå två pannkisar så jag inte svälter ihjäl... ;) och så är det ju såååå gott med blåbärssylt på!?..

Ha en riktigt skön kväll!

Dimmig Onsdag


Oj! Ser inte långt ute idag! Bara till grannen... bakom där brukar vi ju se utöver hela Drammen! SÅ det är dimmigt idag... brr...

Hoppas solen skiner på er!

tisdag, september 23, 2008

Dagen har varit busy, solig och underbar! :D Hämta Oscar efter jobb och lämna honom hos farmor och hämta Nora. Farmor och Oscar hade en lekdate! :D Så åt vi kinamat, JO laga maten Ha ha... take away! ;) Så var vi ute och planterade sista rosorna och buskarna och la på bark på duk och rensa ogräs! Nora kryper omkring i 240!.. tycker det är jättekul! NU sover hon och jag ska hoppa i träningskläder! Ikväll får JO och O klara sig själva! Jag ska svettas! :D

Tisdag!

Kveldskosen igår! Jordgubbar- säkert årets sista :( och vindruvor! Dessa var såååå goda!

Och så den obligatoriska morgonmysbilden! Satte Nora liiite längre ifrån men hon baxar in rumpan rätt vis Oscar och ska sitta nära nära... Mysungar! :D

måndag, september 22, 2008

Working mum... ;)


... det är så kul att ha kommit igång i arbetslivet igen! :D Packa ryggsäckar till barnen och matpakke till Oscar och klä mig fint ;) och gå iväg med mappar och block och hålla ordning på papper och sitta vid pc, handla ensam!!! hämta barna hem och laga mat... vara lite viktigt vuxen! ;D skulle ha tränat step idag MEN jag har faktiskt bara ett par träningsbyxor och jag vill hellre gå på spinning med JO imorrn + att jag ska få visat alla apparater ol imorgon kväll så då måste jag ju ha träningsbyxor! MEN jag har skickat efter massa fina tråaningskläder så det ska inte vara en godtagen ursäkt fler ggr! ;) Nora har haft det jättefint hos farmor men tycker nog det är lite konstigt för hon har hängt på mig sen jag hämta... Söta!!! NU ska jag leka med barna och pussa på mannen!

Mikaela!!!



Grattis kusin Mikaela som fyller 30!!! idag!!! GRATTIS!!! :D

söndag, september 21, 2008

Till Fredrik!.. ;D



det nya är att klättra... överallt! dessa stenarna var ju extra kul och spännande...

On Top of the world!!!

Coolt träd, som han sa han Oscar... ;)

Så var lilla jag vaken oxå...

Sötaste prinsen!

Det ligger ett jätttefint ställe däruppe där vi köpte och intog våfflor och kaffe, ute i solen! Häääärligt! :D

Söndagstur på Spiralen!..

Här har vi paus efter att ha åkt upp den tunneln som ni i min familj älskar sååå mkt ;) he he... not! och gått en stund! Oscar myser med russin, Nora sover gott!

Solen skiner på oss idag! :D

Kalv på grönbete!..

Utsikten! Vi bor i åsen tvärs över...

Mamma och son! Eller mor som han kallat mig hela dan!?.. Och far till JO! Ha ha, vilka idèer han har!!!

lördag, september 20, 2008

Härlig sovmorgon...

har jag haft! ;D Skööönt! Det är väldigt! dimmigt ute men solen skiner igenom och jag hoppas på SOL idag! VI ska gå en promme ner till stan och inom en väninnas utställning! Se här!!! KUL! SÅ blir det väl besök av eller till farmor och bestefar tänker jag, de kom hem igår efter en vecka borta! Det är lååååång tid, speciellt för Oscar ;) Han har längtat såååå... Idga blir en slapp och skön dag!

Annars ska vi inom en snar framtid;
-måla kallhallen nere!!!!!!!!
-beställa handverkare för att ordna köket, badrummet uppe och lilla nere och elledningar och rörupplägget!!! Hm... låter väldigt dyrt!!!

Ha en skön helg!!!

fredag, september 19, 2008

Nu ikväll har vi äntligen ordnat hustelefonen! MEN min mobil har typ låst sig så jag kommer inte in i den! Irriterande när jag nu ikväll bara fått TRE mess som jag inte kan kolla!!! Aaarghh... Förut idag kände jag mig ngt utsatt när jag inte hade varken hustelefon eller mobil! Vad bortskämda vi är va!?..


Nora gillar att leka med Oscars bilar!!! ;D


Tittar på norska Skal vi danse och dricker rödvin! Mmm...
Bus-fian...

Nej, nu vill jag inte ha denna på mer... (hon gör det bara när hon är färdig så det är ju bra!?)

Kamera-bus... älskade sötis!!! :D



Nora och jag har bara myst idag. Var på biblioteket, handlade lite gott till helgen tex tapas till mig och JO att snacksa på ikväll (Serrano-skinka, tzatziki, gott bröd...Mmm..) så har vi plockat lite här hemma, städat lite och vikt tvätt... så har vi städat ihop lite på terrassen :( trist men skönt med frisk luft och Nora älskar sin gunga! :D Nu väntar vi på guttene, ska börja med tacosen nu! ;D

Ha en skön kväll!