måndag, september 22, 2008

Working mum... ;)


... det är så kul att ha kommit igång i arbetslivet igen! :D Packa ryggsäckar till barnen och matpakke till Oscar och klä mig fint ;) och gå iväg med mappar och block och hålla ordning på papper och sitta vid pc, handla ensam!!! hämta barna hem och laga mat... vara lite viktigt vuxen! ;D skulle ha tränat step idag MEN jag har faktiskt bara ett par träningsbyxor och jag vill hellre gå på spinning med JO imorrn + att jag ska få visat alla apparater ol imorgon kväll så då måste jag ju ha träningsbyxor! MEN jag har skickat efter massa fina tråaningskläder så det ska inte vara en godtagen ursäkt fler ggr! ;) Nora har haft det jättefint hos farmor men tycker nog det är lite konstigt för hon har hängt på mig sen jag hämta... Söta!!! NU ska jag leka med barna och pussa på mannen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

he he...vi e la aldrig riktigt nöjda med det vi har, själv bytte jag gärna tii att hellre gå hemma och bara vara mamma o fru!

Kram kram Annso...

Jessica sa...

Vilket härligt inlägg :)
Man känner din glädje genom skärmen!!
Förstår absolut vad du menar,men just nu är min längtan precis som Annsos,att få vara hemma ;-))
Men det kan jag iofs se mig om i stjärnorna efter så...*ler*...men drömma kan man!!

Ha en super mysig kväll med familjen nu!!

KRAMAR!!

Anna-Lena sa...

Usch ja... jag har det SÅÅÅÅÅ bra och är medveten om det! :D Har ju lite av båda, lagom dos!!! Är superhappy med livet just nu faktiskt!!! Allt är rätt! Förutom att ni i Sverige är långt borta!.. :)

Sanna sa...

Vad duktig du är jag vill ochså börja träna... men det ligger liksom inte i min tid just nu...
Jag har lånat en lista av dig en såååå lång men rolig så om du har lust att läsa så är det bara att titta förbi KRAM och godnatt!!!!

Anonym sa...

Härligt att du mår bra. Det känns skönt när du är så långt borta. Kram mamma