onsdag, oktober 01, 2008

Oj!

Hann inte blogga igår helt enkelt! Jobbade, hämtade barna, middag och så direkt ivägg att träna för att det inte sskulle blir för sent för Nora, vilket det blev iaf trots att vi var där 17.15, hon fick komma upp till oss sista kvarten för hon var så lessen när hon inte satt hos tjejen som passade och det var många barn igår så hon var tvungen att dela på sig. Så jag fick tex cykla med Nora på knät! Ha ha... det gick bra annars hade jag inte gjort det för JO och jag turades om att träna och sedan hålla henne men det blev iaf tyngre! ;) Sen hem och natta och duscha och så har vi lite att ordna med nu för tiden... :) (en liten hemlighet...) så det var fullt ös!!! :D

Oscar är hemma idag, misstänker ögoninfektion(heter iaf øyeinfeksjon på no.)ögonkatarr eller... så vi ska till doktorn och få kräm kl 11. Farmor passar Nora! Är sååååå snällt! Kunde ju bara ta med henne givetvis men såååå mkt enklare utan! ;)

Underbaraste farmor!!!

Vad ska ni idag!?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va nyfiken jag blir på er hemlighet...säg, säg!
Jo, ögoninfektion heter det, sprids jättesnabbt mellan barnen, så helst ska han va hemma de värsta dagarna....bästa medecinen enligt mig o maja: badda helt enkelt hans ögon med te...smidigt!

Kram kram Annso

Anonym sa...

Gu va knäpp jag är som vanligt, du skrev ju han va hemma...men inte jag tydligen..!
Tråkigt med virus, de kan ju tjura ett tag, komma tillbaka, nästa öga o tillbaka...

Annso

Författarn sa...

Jag vill oxå veta! Antingen berättar man eller så är man tyst, man kan inte säga att man har en hemlis sådär...
;-)
Ofarlig cyber-ögonpuss till Oscar!

Författarn sa...

Nej, det jag skulle skriva egentligen var: Du är så DUKTIG! Ser ett tydligt duktighets-syndrom i dig...på ett bra sätt hoppas jag men det vet ju bara du... I alla fall känner jag att jag inte orkar va sådär duktig o få så mycket gjort som du får! Kramis!