torsdag, april 26, 2007


Såna blad längst upp vill jag ha! Men är de himla dyra i Sverige eller för det är de här! Ska kanske köpa när jag är hemma i sommar då?! Och jodå, här går jag med bebis I mage... ;)

8 kommentarer:

Unknown sa...

Jo, jag tror nog de är ganska dyra här också. Men jag vet inte så noga!

Spännande det här... Jag är nervös för sjutton. Och jag känner inte ens dig på "riktigt". Galet :-)

Anonym sa...

kläm på nu anna- lena!!!

Charlie har visst oxå lyckats med en fin liten kille, och själv är jag bara i vecka 31 och klämsugen...

Bladen?
Skitlätta att göra själv!!! Kolla beskrivning finns massor...bara ta ett snyggt rabarber blad och fixa betong...Visa att du är estet!!!

Anonym sa...

från maria

Anna-Lena sa...

Maria: GRATTIS! Visste inte du skulle ha igen! Vad kul! Jo jag har sett lille Arvid, så fin så! Klart DU skulle tycke de är enkla att göra! MEN jag har inte samma tålamod med ting som du så jag köper de hellre! Har glömt jag är estet?! Ha ha... Lillasysteryster: Jag vet! Man känner inte sina bloggvänner på riktigt men engagerar sig ju verkligen! Men vi "känner" ju varann ganska bra ändå tror jag?! :D Tack för omtanken iaf! :D

Anonym sa...

OK, varken jag eller Madde hade rätt i vår lilla vadslagning. Men nu kan den lilla damen se till och komma nu. Jag är grymt nyfiken på henne!

Anonym sa...

Samma här... vi är sååå nyfikna. Hihi

Anonym sa...

Egentligen är de inte så svåra att göra, man skall bara bestämma sig =) Och fortfarande bebis i magen, kanske blir det en Valborgsflicka? Eller en Majflicka - "När lillan kom till jorden, det var i maj"....barnsången du vet... Ha det så bra i helgen och trevlig Valborg! =)

Anonym sa...

Och jag vill gärna tro att du sniffar bebis redan. =)