fredag, april 27, 2007

Sniffar tyvärr inen bebi...jag får väl räkna med att bli igångsatt på måndag säkert?!? :/ Hm... det gör såååå ont, liksom heeeeeeeela tiden! I morgon fyller J-O år och jag ville ju vara hemma då men jag hade väl mer tänkt mig att bebin redan skulle ha kommit och vi redan var hemma från sjukhuset?! Hm... man ska inte tanka så mycket tror jag! Tja, känner inenting ikväll heller, vet att det bara kan komma, men tror nog jag får vänta till måndag! Ha en skööön helg vänner!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilket busfrö! Och jag som redan såg dig framför mig när du ligger i sjukhussängen med ett litet knyte i famnen. Nåja, jag har väl inget annat att välja på än ha tålamod. Bara hon tittar fram innan ert Kalmarbesök så jag får träffa henne. Men det är väl högst troligt att hon gör det tills dess, va? =)

Anonym sa...

tänker på ER!!!

sen om du har tid så har jag en fråga: i Norge är det så att man får behålla samma födelspengar om man skaffar barn nr 2 inom en viss tid?? kramar o lycka till!!!!

Anonym sa...

GRATTIS TILL TJEJEN!!!

Anonym sa...

what!! har hon kommit??

Anonym sa...

Japp, hon kom i morse 6.30 :) Resten får AL berätta själv...

Anonym sa...

Åhhh så härligt.. du måste gratta henne från Madde & Oskar i Kalmar

Anonym sa...

Nä men GRATTIS till hela familjen och välkommen till världen du envisa lilla knyte! =D Ååååhhhhh.... grattis grattis grattis!!!!

Anonym sa...

Åh! GRATTIS!!! Så nu snusar du bebis?! Mys...
Lycka till med allt!

*SaKi* sa...

GRATTIS TILL EN LILLTÖS!!!

Anonym sa...

GRATTIS i massor, är så glad för er skull!!
duktig du varit nu!!!!
kram

Unknown sa...

GRATTIS!!!!! Ser fram emot rapport :-)

Myyyyyyyyyyyyyyyyyyys!