onsdag, januari 24, 2007

Så har jag bakat bullar, ska bjuda farmor och bestefar ikväll! Hade två plåtar så de blev lite olika, de ena lite för lite stekta de andra lite för mycket... hur typiskt är inte det?! Har tryckt i mig FYRA stycken till kaffet?! Så fick jag för mig jag skulle väga mig och har bestämt att jag AAAAAALDRIG mer ska äta bullar i hela mitt liv... herregud, hur ska detta sluta?! Som en bamsefet blobb med hängande magar!?! :/ aaaaaaaaah...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åååhhh...bullar! VAd gott! Jag skulle lätt kunna äta 4-5 stycken utan att lida. Däremot är det viktväktarpoäng som räknas nu och då får godsakerna vänta.

Anna-Lena sa...

Jag har förstått det på din blogg! Jag får väl ta det efter födseln?! Går du på "riktig" kurs eller kör du eget race?

Anonym sa...

Jag kör på egen hand. Räknar poängen här hemma och försöker att itne bli alltför hysterisk med viktnedgången. Som ammande får jag lägga till 10 extra poäng varje dag att äta för. Alltså blir det inte så svårt att hålla dieten. Har slutat med socker i kaffe och te och köpt lite magrare produkter. Inte ändrat så värst mycket på mitt leverne. Än så länge har det blivit 4kg på 4 veckor och det är väl alldeles lagom takt. Har 5 kg kvar till målet.