onsdag, augusti 01, 2012

Semester i Grekland, vecka 1

Alltså... jag/vi har haft den bästa semestern någonsin!.. Vi har slappat, solat, badat, shoppat och bara trivts i varadras sällskap!!!.. Vi var med på en fantastisk båttur och vi hyrde bil i två dagar då vi besökte Thessaloniki och helt magnifika grottor i Petralona! Annars såg våra dagar ut som följer... Vakna ca kl 10. Frukost. Smörjde oss. Gick till poolen, flotade och solade till ca kl 17-18. Hem och duscha och slappa lite i vårt AC-kalla rum. Ut och äta på restaurant och så shopping... Såååå mkt god mat de har i Grekland! Är imponerad av alla smakerna (fast jag mest åt sunda sallader eller fiskrätter)... Mums! Oscar lärde sig simma! Både under och som vanligt!!! Duktig kille!.. Nora lärde oxå att simma över och under... med armpuffar/kuddar(vad de nu heter!?)Hon tordes tom dyka!.. Andra veckan hängde vi med en familj som hade lite större tjejer oxå så ho skulle ju härma dem... Perfa!.. :)
Nora älskar att låna kameran och ta bilder!..
Badkillen...
Blomster- och brillertjejen...
Love you! :)
Stamstället!?..
Här åker de rut och sälger sin frukt och sia grönsaker... vi vakade varje morgon... hm... fm... till en man som i enormt monoton ton deklarerade vad han sålde för dagen... :)
Detta stället hade pannkakor och crepes... Poppis hos barna så vi var där ett par ggr... :)
Så här glad blev Oscar!.. ;)
Hotell Zeus... helt ok, rent och jättetrevlig personal, men vi beställer inte där nästa gång... vill ha lyxigare pool ;) eftersom vi reste charter fick vi gå till grannhotellet som hade två pooler och de passade bättre till en barnfamilj. Poolen på vårt hotell var alltför djup alltför fort...
På denna båten spenderade vi fredagen... Vi åkte till en strand och badade, så fick vi lunch ombord, se körde vi till en annan liten shoppingby och så stoppade båten i en liten bukt där man fick hoppa och bada från båten! JAG har alltid njutit av att åka båt, MEN denna gång kände jag mig bara helt tung och YR, har aldrig känt så innan, så jag satt inne på en soffa och bluindade stor del av turen... :( MEN så fort vi stoppade gick det bra igen så jag kunde ju njuta sightseeingen... :)
Nora flotade...
...och flotade...
Medans Oscar höll sig mer på land... Han fann ju en vän på hotellet och vi badade och gick på lekeland tillsammans, och vi tog även denna turen tillsammans... Trevligt!..
Audun, Nora, Oscar och Odi... Nya lekkamrater i Grekland... Nu blir det Skypeing... :)
J-O hoppar...
Mera blommor
Slack stil...
Chillin...
Älskar, älskade älsklingarna...
Vår familj är verkligen inte en strandfamilj, sand och stenar och kråkeboller... Nej, vi poolar hellre... MEN här är iaf en bild från straden... ;)

3 kommentarer:

Emma sa...

Underbara bilder! Ni verkar ha haft det hur bra som helst!! Vad fina ni är <3

Anonym sa...

Set helt underbart ut!!
♥♥♥
Kul att höra din första dag på jobbet var bra!!

Kram Annso ♥

mamma sa...

Vilka underbara bilder. Ni verkar ju haft en toppensemester ♥