måndag, augusti 06, 2012

Grekland, vecka ll

När vi slappade av lite på hotellrummet(SIESTA) mellan bad och middag så roade sig barna gärna med att ta bilder! Det finns mååååånga kasserade bilder på oss vuxna i bara trosa!.. Hm...

Men mest roade de sig med att ta på varann... ;)

Ny väska och blomma i håret! Sooooo very stylish!.. :) Hon ser så ofta hon kan på sminkvideor på Youtube!?.. Eh, hon har iaf ite fått det av mig... ;)

Vi gick den samma gatan ner till stan för middag och det var lika spännande varje kväll att se på de små söta kattungarna som bodde här...

På väg!

Tuffaste sötnosen

HUNDAR fanns det gott om, när de kom en och en tyckte barna de var såååå söta det var värre är de kom ett tiotal skällandes runt ett hörn... mer skrämmande!.. Det var lyckligtvis inte ofta!..

På restaurant! Grekerna lagar såååååå god mat! Smakerna var fantastiska! Så bjöd de på glass och melon till dessert! Mumsisch!..
Vi hade det verkligen såååå idylliskt som bilderna visar! Vi bara slappade och barna har blivit så stora att vi kunde göra vuxentig oxå, shopping, museer osv utan en massa jaga barn eller att de bråkade, nej tvärtom, de frågade så wow vad spännande osv... LOVELY!!! :)

4 kommentarer:

Annica sa...

Vad härligt det ser ut!

Jag älskade även vår utlandresa ifjol. I år var vi till Gotland och det var inte alls lika mysigt. Och inte speciellt billigt heller.

I helgen när jag handlade på Willys kom det fram ett norskt par och frågade mig efter römme. Det är bara 20 mil till Trondheim härifrån så det är mycket norrmän som semestrar här.

De skulle ha det på tacos så jag föreslog creme fraiche. Men det är klumpigt i Norge sa de. Inte i Sverige sa jag och så bestämde de sig för en burk fraiche.

Hoppas att jag inte lurade dem! Jag kom på sen att de kanske var ute efter gräddfil?

Emma sa...

Vad det ser härligt ut!! Och vad Nora blivit stor! Lilla damen liksom! Puss

mamma sa...

Det syns verkligen på bilderna att ni haft en underbar semester ♥

Jessica sa...

Åh vilka härliga bilder på er alla Anna-Lena!
Det ser så himla mysigt ut och jag förstår att ni hade en alldeles underbar semester.

Stor kram till er alla!
/Jessica