måndag, oktober 03, 2011

Sen sist...

...har dagarna rusat på som vanligt! :) I förra veckan var vi på teckenspråkskurs som är mycket givande för hela familjen. Det var såååå mysigt att åka hem tillsammas allihopa på SOLIGA fredagen och handla in fredagsmiddagen och glass som intogs i bilen hem till Drammen! :) Så åt vi middag och SLÄNGDE oss i soffan... ;) På lördagen spelade JO bandy och Oscar var med och tittade på så Nora och jag hade en låååång mysfrukost, bara vi "jentene"... Nora säger ofta -Mamma, Nora, jentene sammen... guttene sammen... Hon vill för tillfället göra ALLT med MAMMA!.. Pappa duger helt enkelt inte! ;) hehe... när "gutta" var färdiga hade vi lite ärenden i centrum. Det var längesen vi var där så nu var det riktigt mysigt, vi shoppade lite, åt glass och det var en matfestival på besök med olika brittiska och italienska maträtter och desserter och porslin... Massa gott med jösses vad dyrt... vi köpte lite godis men det gör vi aldrig mer!?.. Sååå dyrt!.. hehe... ja ja, det var ju lördag!.. Så fick Nora besök av granntjejan och så kom onkel, tante och kusin på kaffe! En mysig lördag!.. I söndags satte Oscar och jag igång med att städa på hans rum. Vi ska möblera om lite och ordna så då måste vi packa ut en massa grejor... Kul att pyssla tillsammans oxå... även om han inte orkade lika länge som jag... ;) JO åkte på fotboll "långtbortistan" så jag och barna åkte på bio och såg Knerten i knipa... För er som inte vet är Knerten en talande pinne och Lillebrors bästa vän!.. Jättemyyyysig historie och detta var film nr 3! Vi har sett allihopa och Nora tyckte det var fantastiskt spännande att gå på bio! Det var 1a besöket! Hon hoppade till lite och undrade när reklamen slutade och det blev helt svart i salen, men filmen trollband henne snabbt!.. Denna veckan har Oscar höstlov men vi måste jobba så han ska vara hos farmor i morgon och onsdag och så ska jag vara hemma med honom torsdag. På fredag åker vi på hytta och på söndag ska vi fira farmor som fyller år!..

3 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Låter så kul med teckenkursen, att ni alla kan åka :) Det var tidigt med lov, vi får vänta till v 44.., men skönt blir det när det kommer, vi är väldigt trötta på mornarna nu ..! Ha en jättefin vecka och helg på hytta, sedan måste vi höras på telefon ju..! Tiden bara rusar på..!

KRAM till er alla ♥
Funderar på en julklapp till Osse.., får se vad du tror när vi hörs!

Anonym sa...

Åhh, det är så härligt när ni "barn" uppdaterar era bloggar så jag får veta en massa nytt kul som händer i era liv, blir så glad då :) Kul att läsa att ni har det bra och håller med Sosso, tidigt höstlov, vi har oxå v 44 men jag måste jobba på frita så inget lov här... Ha det så bra och hälsa familjen! Kramar Anette :)

mamma sa...

♥♥♥