lördag, september 03, 2011

Tjejligan här...

...saaaaaaaknar jag!.. :) Nora och jag kikade i er a bloggar och hon säger namnen så fint på er nu!!! :D Maja och Jemma och mojmon och moffa säger hon så fint... och så anntefi eller nåt sånt... ;D hihi... fedik... :D Men namnen kommer ju iaf, det gjorde de ju inte tidigare, förutom Peter då, hehe!.. :D Om allt går efter planerna så kommer vi snart hem, you Swedish guys... ;)


På tisdagen hade jag alltså ett möte på jobbet som har resulterat i mkt tankar och magont... Så beklagar om det tidigare inlägget lät lite dramatiskt... bara just DÅ var allt bara turbulent inni mig så då kom det ut så! NU har jag mer fått säga mitt i saken och allt känns lite bättre... MEN jag funderar fortfarande... :)

NU har vi en superskön helg allihopa tycker jag!!! ;D Oscar spelar fotbollcup och JO är ju tränare så det är jag och Nora som hänger denna morgon!.. Vi ska snart hoppa i duschen men idag blir det nog innestyr... det regnar... Tja, kanske regnkläderna åker på för vi har fått "ny" lekplats borta i gatan... hade en innan men det var inte så fina lekgrejer där då, så nu är "alla" barna i gatan där borta och leker! KUL! :)

1 kommentar:

Vi på 18 sa...

Saknar dig med, massor, hade vart så kul att ha dig med ikväll, jag som sett fram emot denna dag vaknar med nackspärr, såklart, annars vore ju katasrof, om jag skulle få må bra en dag menar jag..! ;D
Älskar er, ha en jätteskön helg nu, och hoppas det blir bättre på jobbet annars hittar du dig nåt annat!! ♥♥♥