lördag, februari 12, 2011

Go lørdag!

Solen har hedrat oss med sin närvaro idag men oxå minusgraderna... -17 och blåst!.. det kändes verkligen... kallt!!!.. Men vi har värmt oss med mysig gemensam familjefrukost på morgonen och så en härlig föreställning på Union Scene för barn... två söta "clowner" som gjorde allt som barn uppskattar... skojade om fis, kiss och bajs och trillade och tullade! KUL!.. :) Efter showen tog vi en fika, självklart våfflor!.. Norrmän älskar sina våfflor alltså! :) och så tecknades det fina alla hjärtans-kort!..

Så åkte vi på centret för lite shopping!.. Den skönt avslappade dagen ruckades lite där en stund då Oscar försvann från oss... usch, trodde jag skulle kräkas där en stund innan han kom tillbaka!!!.. Usch! det är det värsta som kan hända... Jag tänker ju genast på de söta försvunna tvinllingtjejerna och att kanske någon tagit honom eller... ja, man hinner tänka såååå mkt!.. Innan Oscar blev borta satt Nora och jag och mös med glass! Sötfisen... hon vill ALLTID ha glass!.. det är verkligen en favorit!..

Väl hemma började vi se Polarexpressen och så har Nora gått på do/toaletten helt ensam två ggr... lite sent(psykoanalysen är att det är ngt hon kan kontrollera och bestämma över själv och därför vill hon inte släppa blöjorna, alltså iom att hon inte kontrollerar sitt eget språk...) men fantastiskt!!! :) vi hoppas... :)
Nu ska mannen och jag mysa med SUSHI!..

2 kommentarer:

mamma sa...

Låter som en trevlig lördag, bortsett från Oscars utflykt då. Hoppas ni får en lika fin söndag. Kramar till er alla

mamma sa...

♥♥♥