torsdag, januari 13, 2011

Hastigt och lustigt...

Igår fm ringde Rikshospitalet till JO. Nora hade fått time för MR och CT hos dem idag kl tidigt och vi var tvungna att åka in i går för en konsultation hos läkare och koll av Nora. Jaha... jag fick fixa vikarie (till vikarien... ;) och JO fick lämna jobbet, hem och packa och hämta Nora som var mitt i pulkabacken med de andra barna i barnehagen!.. Oscar fick sova hos farmor och bestefar inatt medans vi sov(ja ja två av tre sov, jag tacklar inte sånt där oplanerat så bra... låg mest och vred mig hela natten... och JO snarkade!!! ;)på sjukhushotellet!.. Nora var Lite skeptisk först, grät när läkaren kom in, hon gillar inte gröna kappor sen tidigare, när vi kom in men se så duktig!.. sitter helt stilla med mamma (igår)för att kolla EKG!.. Sötfian!..

Idag har hon blivit lagd i narkos för att kolla så att ben och annat är som det ska inför kommande operation! Vi ska in på en till liknande seans då de ska kolla höseln under narkos... Blä blä... det är väldigt speciellt att sitta med sin lilla tjeja i knät och hon bara faller ihop! Hon slog inte ihop ögonlocken heller utan stirrade bara rätt ut... Otäckt!... MEN vi fick gå tillbaka till sjukhushotellet och äta hotellfrukost och det är ju en liten tröst iaf... OCH Nora har inga hjärtproblem iaf! Det är oxå positivt att veta!?.. :D

Älsk!..

Oj oj... nu känner jag verkligen att jag behöver HELG!!! ;D

7 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Men gud, vad jobbigt, jag avskyr också när det inte är planerat!! All kärlek och värme till tappra du vännen!! Njut nu helgen ordentligt och bara slappa och kos dere!!

Älskar er!! ♥
KRAM

Arletta sa...

Men hu, lilla hjärtat. Det är ju så otäckt, inte bara för de minsta. En annan hade ju gladeligen bytt plats med de.

mamma sa...

Men lilla sötfian, och hennes fina mamma ♥♥♥

Jesscia sa...

Lilla finaste hjärtat <3
Åh det gör så ont i en när barnen måste gå igenom det som är jobbigt, säger som Arletta, man vill bara kunna byta plats med dem.

Ni är så tappra båda två.

Hoppas ni får en lugn och skön helg nu.

Skickar många tankar och kramar <3

Anonym sa...

Tuff du är Anna-Lena!
/ Maria

Emma sa...

Söta och duktiga tjejor,

Anna-Lena sa...

Tusen tack ska ni ha!!! <3 Allt gick ju bra, det var "bara" en koll... men fy vad otäck känslan är när hon "faller ihop" i knät...