söndag, oktober 04, 2009

Mysigt med besök!

På fredagen när Fredrik kommit fram åt vi tacos- självklart- mysade en massa, barna satt och klängde på honom hela tiden och så tittade vi på tv och slappade. Det blev en tidig kväll för Fredrik hade ju kört hela dan och var sliten. På lördagen regnade det så vi mös inne på fm, så lämnade vi barna till farmor och körde ner till stan. Lunchade och gick runt lite och kollade, de hade marknadsstånd med engelska kolor och serviser, grekisk och australiensk mat osv... KUL!

SÅ gick vi ner på Union Scene för lite öl pch bratwurst på Oktoberfest! Det var trevligt men vi gick runt tio och strosade oss hemåt! Kollade på en film istället ;)

Idag har vi tagit en låååång promenad i skogen allihopa (farmor och bestefar oxå givetvvis ;) och så fick vi kaffe efteråt! Nu har vi ätit middag och karlarna kollar på fotboll, snart blir det Star Wars för det gillar oscar och Nora ska sova.

Oscar snackar med trollet...Han sa han var snäll men lukta fis ;)

Imorrn ska jag bara på prodmötet sen möter Fredrik mig för lunch! MYS MED BESÖK! :D

Uppdatering; ser att bild och text inte passar men men... ;)

2 kommentarer:

Jessica sa...

Åh jag förstår att det är super mysigt med besök från Sverige :)
Låter som ni haft en såndär lugn och härlig helg tillsammans!!

Hoppas DU mår bra!!

KRAMAR!!
//Jessica

Elin - Ett hus till oss sa...

Så mysigt med besök :)

Jag tänkte tipsa dig om att jag har en tävling nu. Du kan vinna ett valfritt smycke (bla, Oxxo Design). Perfekt lyx tycker jag :)