fredag, oktober 09, 2009

En kall fredag...

Gammal mysbild! Då jag fortfarande inte fått tummen ur... och ordnat med min pc sitter jag vid JOs! Hittar iaf en gammal mysblid från jul för två år sen ser det ut som!?..

Det är fredag och solen skiner ute men det är otroligt kallt! Det blir tända massa ljus och brasa ikväll känner jag. Vi är bjudna på fest ikväll men har ingen barnvakt så KO ska gå, det är hans vän, och jag vara hemma... Aldrig KUL men men... Oscar och jag får mysa med lite popcorn när Nora somnat! INTE det att vi inte myser med Nora innan men vi behöver en liten egen stund som bara är mamma och Oscar! Imorrn ska vi oxå på barn-filmklubb så det blir mer mamma-son-mys! :) Annars avbyter dagarna varann i ett rasande tempo och jag HINNER itne blogga som förr längre... (tja, lite tråkigare är det väl oxå för jag inte har MIN pc och kan köra på med bilder och så som jag vill...) men jag läser fortf hos ER och hoppas ni kikar in då och då så vi inte tappat kontakten ;) Ha en riktigt skön och fin helg! KRAM

3 kommentarer:

Jessica sa...

Åh det är klart jag kikar in vännen, nästan varje dag!!
Vill absolut inte förlora kontakten med dig-det tror jag du vet *ler sött* :-))
Och det är ju sådär med bloggandet, det går upp och ner beroende på hur mycket tid och ork man har.Med jobb, familj o allt annat så blir det inte så hemskt mycket tid över :-)
Jag är så glad för det lilla du skriver så man får hänga med lite grann!!

Hoppas ni får en super mysig kväll nu gumman, hade så gärna hjälp dig med barnvakt om jag bara kunnat!!!

STOOOOOOOR KRAM <3
//Jessica

Marie sa...

Dagarna går ofta i ett rask tempo, och då blir små mysstunder extra viktiga. Kram och ha en strålande skön och mysig söndag.

Fru Evelina sa...

vilken underbart vacker bild! KÄRLEK :-)!
hoppas allt är bra med er i höstkylan, nu dröjer det inte länge innan alla vinterkläder och skor måste tas fram!

kramar