onsdag, september 23, 2009

Onsdag

Busbarna!



Idag har vi då varit på sjukhuset och fått hörapparat till Nora. Det gick väldigt bra! hon var ltie skeptiskt i början och sen har hon tagit sig lite till det öra hon hör med och tagit på mina läppar, precis som hon undrat vad ljudet plötsligt kommer ifrån! Det är jättekul att smälla med olika saker som för att testa!?.. Hon ska få vara hemma resten av veckan för att bara lära sig "hemma"-ljuden... som att spola i toaletten, diskmaskinen, rinnande vatten osv, osv... Och så alla ljud ute som fåglar, bilar... Allt är ju nytt för henne!?.. Oscar sa Heeeej precis som om de aldrig träffats förut, han tyckte nog det var lite konstigt oxå! Nu är vi spända på fortsättningen... När hon ska lära prata!? Men audiologen säger det kan ta upp till ett halvår innan hon fattar grejen, men det kan oxå börja med en gång att hon tar in och blir intresserad i ljud!?.. Mkt psykologi bak det där oxå!
Filmen igår var jättebra, väntar på nr tre nu! Den tror jag är ännu bättre med tanke på boken!..
Min mpster mår nu bättre dag för dag vilket känns otroligt skönt! Hon har kommit till "vanlig" avdelning på sjukhust nu! :)

3 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Hej Anna-Lena, låter underbart! Du får rapportera framstegen :) Ska bli så kulr att få träffa henne med hörapparat...
Ha bra hemmadagar!

KRAM från Annso

... 4 på toppen sa...

Nybadede barn er deilige. De lukter så godt :-)

Så fint at lille frøken er i gang med trening i høreapparat. Dette kommer sikkert til å gå raskere enn man forventer. De lærer jo så raskt. Lykke til, lille venn.

Klem

Jessica sa...

Åh gumman, vilket härligt inlägg.
Så mycket hopp och glädje mellan raderna :-)

Och vad skönt att Nora fått sin hörapparat nu, det måste verkligen vara en ny och konstig värld för henne med en massa ljud helt plötsligt :-)
Så otroligt skönt att det finns hjälp att få, och att hon får tid att upptäcka sin nya värld nu.

Kramar!
//Jessica