tisdag, augusti 04, 2009

Sista och första...


Nu har jag sett sista Allsång för denna sommar. Har suttit med terrassdörren öppen tills nu men var tvungen att stänga för det blev så kallt! Känns som höst! Låter kanske lite moloket men det är inte alls meningen! Jag älskar känslan av höst! :D MEN det är klart att lite mer värme och sol kan vi ju få i augusti!!! :D

Oscar började barnehagen idag! Hans fröken tyckte han hade vuxit så mkt både på höjden och intellektuellt, han hade pratat och pratat heeeeela dagen... Ja, jag är glad det blir lite lugnt här hemma nu... He he... nej då!!! Han säger ju helt fantastiska saker den killen! Imorrn börjar Nora oxå... Nervöst!?.. ;D

3 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Har också sett Allsången nu! Härligt!!! Spännande att skola in Nora...Hoppas det går bra och att hon inte gråter efter mammasen för mycket!

KRAMAR, saknar er med♥

Arletta sa...

Vi har också kollat på Allsång, eller rättare sagt så har vi haft TVn på men Lovisa stod för underhållningen. Hon dansade så fint! :)

Kollade Lindex hemsida efter ditt tips på Emil-grejer men på hemsidan hittade jag bara en killtröja. Tydligen kan man inte digga Emil eller göra hyss om man är tjej. :) Kanske att jag väntar med att besöka Lindex irl tills bebben behagat titta ut och vi ska in till stan och shoppa. Då kan Lovisa få något i Emil-temat.

Anonym sa...

Killtröja med Emil? Min dotter och min son har en varsin likadan Emiltröja från Lindex. Unisex om ni frågar mig.