måndag, augusti 03, 2009

Back to work...

Efter en inte sååå kul natt (varför är det alltid natten till måndagar som strular?..) så var det riktigt trevligt att komma tillbaka till jobbet och få kramas med alla snyggingar! ;D He he...
Oscar har varit en riktig tuffing idag! Då hans ögon fortfarande kliar och är röda efter att han haft det så i tre veckor trots en kur med ögondroppar så var vi tvungna att besöka doktorn idag igen. Han fick nya droppar och för säkerhets skull skulle blodprov tas för att kolla så han inte är allergisk mot ngt! SÅ han och JO var på apoteket och köpte Emla-plåster och sen var det dags för första sticket i armen (som inte är vaccin, och det var länge sen så det kommer han ju inte ihåg iaf...)Han satt och tittade i en Lego-katalog (för att välja ut en premie som pappa lovat efteråt ;) och när han sen tittade upp var sjuksköterskan redan klar! Så det var jätteduktiga tjejer som tog provet och Oscar var JÄTTEduktig! Stolt mamma (trots att jag inte var med...)
SÅ är vardagen igång igen och tiden svoschar åter förbi! Fattar inte att kl redan är läggdags, jag har inte hunnit något efter jobbet idag... Fast så har jag haft hemsk huvudvärk oxå då!?..
Hoppas er vardag startat mjukt och allt är väl! KRAM :D

3 kommentarer:

mamma sa...

Låter som en typisk måndag.
Hoppas att Oscar inte är allergisk.
Kram

... 4 på toppen sa...

Hei du ... long time, no see ... Jeg vet, mandager er tøffe, særlig mandag etter endt ferie. Vi har nesten ikke sovet i natt vi heller. Miniputten bestemte seg for at i natt var natten da ingen pysjamaser var ok. Etter 3. skiftet og diverse frem og tilbake, hoppe i senga, prate med pappa, rope på prinessa så sovnet han. Da satte prinsessa i gang. Hun hadde drømt så skummelt og måtte bytte seng med toppen-pappa ... ugh ...

Ann-Sofie sa...

Hej vännen, ja usch nu är man igång igen...nästan, jag alle fall, Maja börjar på fritids nästa vecka så vi lär oss kliva upp tills skolan börjar :)
Idag har varot en bra dag, massa bekymmer som lossnat från jobb, men nu är jag TRÖTT, hoppas orka några kapitel i Skumtimmen som jag läser nu :)

KRAMAR o hoppas huvudvärken har släppt tills imorrn!

Duktiga Oscar, o JO som var med ( inget kul )