söndag, augusti 16, 2009

Helgen...

igår regnade det hela dagen och jag har börjat tänka höst i huset, bytt runt på och plockat fram ur garderober, kuddar, filtar, ommöblerat lite, ska byta runt på tavlor och måla om p noras rum och en vvägg i vardagsrummet utöver hösten. har tagit några bilder men just nu är kameran på laddning så det får bli senare. :) så bjöd vi farmor och bestefar på middag!
Söndagen började soligt men gick över i blåst och regn nu på kvällen. Brr... Det har varit konsutställnings-promenad typ nere på stan idag så vi har gått den turen. Mysigt! Massa folk ute! (och solen sken just då ;) sen busade vi och tog med pizza hem till middag. Gott var det! :)
Ikväll har JO varit hos sin far och sett fotboll och jag skulle natta barna men var tvungen att ringa hem JO för nora vägrade soman och oscar ville inte sitta ensam riktigt sååå länge. Han är jätteduktig annars om jag lägger själv, han äter sin kvällsmat och ser på scooby doo men när det gått 45 min ville han inte mer, förstår det! Nora lägger sig vanligtvisrunt 19 och somnar oftast runt kvart över. Men ikväll somnade hon 20.30!!! Jösses! Vet inte riktigt vad som var fel?.. Barnehagen? Ont i magen?.. Nej jag vet helt enkelt inte... stackars...

Nu har precis Bolt satt världsrekord! Imponerande! SKA börja träna denna veckan igen efter semestern! Slöfock!!! ;)

4 kommentarer:

Fru Evelina sa...

hihi, mellan där du fyller i ditt namn och bloggadress =)

Ann-Sofie sa...

Hej vännen,...saknar er massor nu!!!
Hoppas allt är bra med Nora så det bara var en engångsgrej...ha en skön vecka nu!
Skönt att komma igång å träna nu, ska med!!!
KRAMAR

Fru Evelina sa...

haha det är flera som reagerat på det, och svaret är att det är faktiskt bara ett lakan som ligger som skydd för att inte katterna ska håra ner ifall de får för sig att ligga i den :-)
bra gissning annars!

kram

Jessica sa...

Hej vännen!
Åh hoppas bara det var en engångsgrej med Nora, det är lite frustrerande när de inte kan sova och man inte vet varför riktigt.
Lilla gumman!

Hoppas du får en BRA start på veckan nu!
Härligt med tränings-start, jag tycker du är duktig!!
Längtar efter känslan efter träning :-)

STOOOR KRAM!

Och du, det blev våfflor häromdagen.Barnen var överlyckliga ;-))