fredag, maj 22, 2009

Busy fredag!

Tårtan jag gjorde till 17 mai, den med jordgubbar och blåbär! :D

Idag har vi gjort massor! Jag och Nora promenerade hemifrån 8.15 för ett besök på helsestasjon (barnavårdscentralen?) och Noras 2årskontroll! Hon pratar ju inte så nu ska hörseln testas (fast läkaren trodde inte det var några problem, INTE vi heller) och hon ska följas upp på dagis i höst! Annars är ju allt superbra, gladare unge får man leta efter! <3 så mötte killarna upp för att handla mat och fika på Maxi. Så ett besök på IKEA på typ tre timmar, hittade massa bra till köket för uppbevaring ol. Senare drog jag och Oscar på träning, jag svettas han leker i lekrummet! Han tycker det är jättekul! :D Så var det hem och duscha äta middag och lägga barn! Vilket fortf pågår, Oscar vill visst inte ge sig ikvälL! ;) Vi ska äta ost och kex men jag somnar nog innan honom!?.. he he... Ha en underbar kväll underbara... Kram

8 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Hej, låter skönt med en dag att göra massor, idag har jag knappt lyft ett finger :) Men men, har ju ett skov och skyller min trötthet på det!!!
Nora börjar nog prata snart, kan väl kanske bero på att ni pratar både norsk o svensk?!
Hon verkar ju otroligt lyhörd i alle fall, konstigt om det skulle vara hörseln, e nog bara rutin :)

Men jätteskönt att de kollar och är noggranna!!!

HA EN TOPPEN LÖRDAG
KRAMAR från Ann-Sofie

Ann-Sofie sa...

Jättefin tårta du hade gjort :)

Madde Oskars mamma sa...

Åhh tårtan ser ju helt ljuvlig ut. Mmmm sugen.. hihi.
Hoppas det ordnar sig med hörseln på Nora. Vår Oskar hade ju en hel del problem med öroninflammationer och vätska bakom trumhinnan då han var förkyld. Nån ni kollat upp? Han fick ju i allafall rör insatt och det senaste året har det bara blivit bättre och bättre och talet har kommit igång jättebra nu, bara exploderat. Men som sagt var, Nora hör ju både svensk och norsk och kanske inte kan bestämma sig vilket hon ska ta. =)

Anonym sa...

Vänta du bara...det kommer nog en dag när du önskar att hon ville va tyst en stund :-)

Kram Biggi.

mamma sa...

Verkar konstigt om det vore hörseln, hon reagerar ju normalt på ljud och så. Hon kommer nog igång snart. Hon var ju inte så snabb med att gå heller. Det är väl en cool tjej, som tar det lugnt.
Kram

Anna-Lena sa...

Nej jag tror inte heller det är hörseln. är inte spec orolig heller ;)

Jessica sa...

Åh det såg jätte gott ut med tårta *mmm*

Härligt att läsa om din/era aktiva dagar, särskilt när jag själv ligger här och inte gör ngt alls *s*
Mår okej iaf ,igår hade jag en riktig skit dag och orkade inte ens dra igång datorn, låg mest och tyckte synd om mig själv *trög-Jess* men men det kan bara bli bättre nu!!

Massa kramar och jag hoppas att allt är bra med er alla!!!

... 4 på toppen sa...

Yummi, har du noe igjen av den kaken din du? Den så deilig ut.

Klem