onsdag, mars 04, 2009

Onsdag!

Sjuklingarna...

Vaknade med helt tjock hals idag! Hostar lite och slår upp ögonen... och möts av huvudet till en ganska glad Oscar: Mamma, jag har brennkopper! Ja hela ungen är prickig och har vattenkoppor! Stackars! Mig... Ha hahahahaaaa... nej då... men detta var lite typiskt! Det har varit lite mkt för denna mamma nu! JO har varit borta hela helgen och jag har känt att ngt varit på gång i kroppen, känt mig hängig och lite nere på nåt sätt... Jodå! Har stenont i halsen (igen:( och är helt täppt! Men men... nu måste jag fokusera på Oscar (fast han verkar tackla detta väldigt bra, han har suttit och byggt lego hela morgonen så...) :)

Ösnkar er en frisk och glad dag!

Speciellt till sötaste Maja:

Krya på dig sötnos!

5 kommentarer:

... 4 på toppen sa...

Uffda, stakkars vannkopp-gutten. Ved veldig kløe fungerte Hvitvask godt for vår eldste. Og så er det deilig å ligge på litt stive frotté-håndkler i sengen om natten. Da får man stilnet kløen litt ved den minste bevegelse, uten å bruke skarpe barnenegler.

God bedring til dere begge to, godinger ...

Vi på 18 sa...

Hej vännen, så mysigt att Oscar ringde i morse, lär så sjuuuk så :) Hoppas det inte blir för jobbigt för han med vattkopporna, kul att läsa han leker, Maja är inte hursk alls, har mest legat i soffan, hon har huvudvärk också...!
Fin bild på sötnosarna!
Skulle va så kuuuul om du o barnen kom hem snart!!! Så jag får ta hand om er lite och du o jag får prata, prata, prata!!!

KRAMAR Ann-Sofie

Jessica sa...

Åh din stackare,inte roligt att vara sjuk o hängig *kramar om*

Och vattkoppor,lille Oskar..hade ni bott närmare så hade jag kommit och "våldgästat" *fniss* Vi har inte haft det här ännu.

Hoppas ni ändå krya på er så fort det går,och att Oskar inte lider för mycket av sina koppor.

((KRAMAR I MASSOR))

RANA sa...

Inte kul med sjuka...

Men du, vad STORA de ser ut!

:-)

Kram till dig från Pricklandia.

/Rana

Anna-Lena sa...

Måste poängtera att det är Maja på bilden. Inte Nora! :D Och Toppenmamman ;) Tack för tipset med håndklene... Vi har hvitvask men det var ett gott tips! Oscar har sovit som en prins till 5! :)