torsdag, mars 05, 2009

Emma <3<3<3

Uppdatering: Se på min vackra syster!.. Modiga snuttan! Tänker på dig hela tiden!

Bild: Syster Ann-Sofie


Det här handlar om min syster!!! Stackars min älskade lillasyster! Hon är en modig själ som aldrig bara skulle stå och se på om någon var i trubbel och här har hon gått emellan FYRA!!! hormonella tonåringar! Skitungar! Bortskämda egoistiska ungj-lar är min uppfattning!!! Hon var centimeter från att bli BLIND! Det verkar som vissa... nej, MÅNGA ungdomar inte fattar att det de gör kan få konsekvenser!!! Jag är så arg och upprörd att jag bara skakar!!! De är iaf polisanmälda annars hade jag exploderat!Ett stort problem i skolorna annars är ju att de tror de ska kunna behandla sådana saker själva! MEN skolan är inte en egen enhet utanför samhällets ramar och sker det något KRIMINELLT som detta är så ska de oxå anmälas! Jag är ju utbildad lärare och har påå en praktik själv varit på ett möte där det diskuterades huruvida en elev som misshanldlat en annan elev skulle anmälas eller inte! Jag blev himla arg då oxå och ställde mig upp och sa just detta att skolan inte är ett eget litet samhälle och kan därför inte göra som den vill!!! Min syster har skrivit såååå bra om detta!
Det jag oxå reagerar över är att skolledningen väljer att INTE höra av sig till min familj där hemma, min och systers MAMMA och Ann-Sofie som läser om detta hemska och hör på radio att det varit STOR BLODUTGJUTNING! Hallå!!! Mamma blev ju upprördbara av att berätta det för mig! Hur hon mådde innan hon fick veta att Emma var ok!?.. Stackars mamma! Och alla som hört vad som skett och undrade vad som hänt? Min moster och andra... DÅLIGT GJORT skollednngen på Vimmerby/Stångådalen Gymnasium!!!
För mig personligen är det oxå jobbigt att det känns så extra låååååångt hem när sådant här hännder! Jag vill ju krama och trösta och finnas där... Men jag hoppas Emma VET det... jag ska överösa henne med kärlek och tröst per telefon... :)

8 kommentarer:

Anna sa...

Men fy så hemskt! Det är ju fruktansvärt!!! Och samtidigt otroligt modigt av din lillasyster att kliva in så där, bra gjort. Himla tur att det gick bra för henne och att hon inte blev allvarligt skadad. Även om ärren på insdan lär sitta kvar ett bra tag!

Ibland undrar jag vart samhället är på väg?!?! Det är skrämmande!!!

Kram Anna

Vi på 18 sa...

Hej vännen, du skrev såååå bra själv om detta! Vi är upprörda idag och förstår att det måste kännas långt borta för dig idag! Vill även att DU ska veta att vi gärna hade haft dig här!!! Sedan detta med att polisanmäla eller inte...EMMA, den modiga :) känner ju så starkt för dessa ungj-ar....vare sig hon får ögonen spräckta eller inte! Tuff situation!!
Åh, stackars vår lillasyster, undrar hur hon ser ut idag, det såg så otäckt ut igår, men hon är här i s-bro o vilar nu, ska ta hand om henne från oss båda!
Älskar dig Anna-Lena, hälsa så mycket till Oscar o Nora, jag hoppas de är bättre!!!
KRAM Ann-Sofie

Jessica sa...

Hej vännen!
Åh jag läste om detta hos Annso imorse och jag jobbade ju som sagt igår...visste ju INTE att eran syster fanns där.
Det är vidrigt vem som än drabbas men det känns ju alltid extra när man vet att det är eran syster.
Lika stark och modig som sin systrar.
Blir ändå så ledsen över vilka hemska situationer lärarna ska behöva drabbas av...men livet som insats!
Hoppas innerligt att Emma är okej trots allt som hänt.

Och jag tror att din syster VET att du finns med henne i tanken hela tiden och tröstar,även om du helst av allt skulle vilja vara hos henne och familjen!!!!!

Tänker på er alla idag!!!!

((KRAMAR I MASSOR))

Anna-Lena sa...

Ja just det! Jag glömde skriva oxå att min fantastiska syster avgudar dessa ungj-lar... Ännu mera cred till henne (visst, det hade jag oxå om det hade varit mina elever säkert men ändå! Hon är tuff!) Men det med polisanmälning är ändå en del av verkligheten! Man kan inte nästan göra ngn blind utan att det får konsekvenser! SÅ är det!.. Sen är ju inte anmälan detsamma som att det sker ngt vettigt tyvärr, det är ju ett annat kapitel! :) Jag blir rörd till tårar av ditt svar Jessica ska du veta! Du är en sann vän! Kramar

Ela sa...

Jag trodde det stod homosexuella! Va arg jag blev på dig! Skönt att jag läste fel.

Vet du...tänkte på dig idag...Gick inte på terapin o tänkte att " Nu jävlar blir Anna-Lena arg!"
*harkel* Sorry.

Tuff syrra du har! Världen skulle va ett bättre ställe med fler människor med kurage.
Bra där syrran!

Kram kram.

Ann-Louise [En bulle ur ugnen] sa...

Det här är ju jättehemskt och hade kunnat gå riktigt illa. Jag säger som Anna. Ooootroligt modigt av din lillasyster. Hoppas hon mår bra. Förstår att det måste vara jättejobbigt och frustrerande för dig att vara så långt borta just nu. Stor kram och tusen tack för dina jätterara rader. Du är så go. :)

Anna-Lena sa...

Tack snälla söta... :)

Anonym sa...

explained most people pay back most of the lending options by the due date and even with no penalties
A top bill nonprofit wants may be people using these products intended for allow about fast cash advance debts in order to twice that. personal debt nonprofit charities states round manipulate your near future, excessive appeal to financial loans this year. Your charitable states 3 years previously the volume of prospects using them is small.
kredyty bez bik
kredyty bez zaświadczeń bez biku
pożyczka gotówkowa z okazjami
kredyt chwilówka kutno
pożyczki przez internet na konto

http://szybkapozyczkabezbik.org.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl
http://pozyczki-prwatne.com.pl