onsdag, december 10, 2008

Trots att jag mådde dåligt redan igår pinade jag mig igenom tre timmars jobb, så jag blev någorlunda klar för denna vecka iaf... Då hjälpte det i hjärtat att de fått upp en fin julgran! Mys!..

Jag har haft lite svårt att få fyr själv! MEN igår gick det äntligen bra! BRA för JO jobbade sent och det är nu -8 ute! Brr!..

Jag är sjuk! Kanske därför orken har lyst med sin frånvaro?.. Har ju varit extremt trött senaste tiden och nu har jag odefinierbart ont i kroppen och fryser och känner mig helt enkelt överkörd av en truck!?.. Och att jag känner stressen av hur mycket jag eg har att göra och allt faller när jag är sjuk hjälper inte direkt!!! Helt otroligt!
Har iaf letat fram min spelande kyrka för tröst!.. Ja, nu blev det en tårdrypande affär att få fram den blans alla tomtar jag ärvt efter mormor och morfar! Det vällde barndoms- och andra go-minnen över mig... inte att det gör mig något att minnas dem! Det gör jag gärna och ofta men till jul blir allt så mycket mormor och morfar för mig! Det kommer det nog alltid i hjärteroten! <3
Så nu spelar den tröstande toner för mig och jag känner mer julglädje än stress!..

För stunden iaf... ;D

6 kommentarer:

Jessica sa...

Åh vännen *kramar om*
Vad jag känner med dig i din text.
Förstår att det är svårt att släppa stressen inför jul när man liksom inte orkar göra någonting och är sjuk!Man vill ju så gärna orka om inte annat.
Var rädd om dig gumman så hoppas jag innerligt att du får må BRA snart igen,blir glad att du finner ro och tröst i musiken från kyrkan.Minnen är viktiga!!!!

KRAMAR!

PS!Och vad jag fnissade åt din kommentar på min blogg,åt snön *hihi* Du är inte den förste som undrat vad som varit fel *skrattar*
Men jag lovar,det är bara liiiite snö,inget dumt virus ;-))

Vi på 18 sa...

Haj Anna-Lena, jag hoppas du kan lägga bort lite måsten, det bli ju jul, i alle fall. Är det något du måste handla så ordnar vi när ni kommer, på måndagen är det tomtenatta och butikerna är öppna till 22, hela tisdagen är det också öppet, finns det nåt jag kan hjälpa dig med?
Precis som Jessica känner jag med dig, och mina ögon tåras....och jag kan berätta en hemlighet, såhär bara för dig...Jag jobbar stenhårt med att få en julafton här i Anne-Marie och Karl-Erik anda, tror inte vi kommer bli besvikna!
Jag älskar dig syster! Ta hand om dig!
Ann-Sofie

Anna sa...

usch, inget skoj att känna sig så trött o utan energi... Hoppas verkligen du känner dig piggare snart o mindre stressad. Man har bara ett liv så man måste ta hand om det man har :)

Granen var i alla fall jätte fin!

Madde Oskars mamma sa...

Hej vännen. Hoppas du mår bättre snart. Jag har samma problem som dig som känner massa måsten. Men som sagt man gör det man orkar och hinner. Måste lära sig prioritera och inte vara så duktig jämt. Krya på dig nu. kram kram

Annica sa...

Jag som beundrar dig för allt du hinner med jämt. Du är så pysslig och har så fint hemma. Tänk på allt du hinner med istället. Krya på dig! Kram A.

Anna-Lena sa...

Tack alla söta för pepp! :D Kram