måndag, december 08, 2008

Liten bloggpaus...

Mina söta bus...... blir det visst allt oftare!?.. MEN det är min blogg och jag skriver ju inte för att jag måste! Det är ju inte så att jag tjänar en massa pengar som andra lyllos gör heller så!.. ;) Men här är iaf en liten uppdatering, i form av bilder från lördagens baluns som var mkt trevlig! Jag har väl mer eller mindre bestämt mig för att ha min egen baluns hemma oxå! Kanske man skulle köra på en fest i Sverige och en hemma i Tårnv!?.. Ja jag vet inte! Men US blir det nog inte iaf... Det har varit så mysigt på de hemmafesterna jag varit på nu att...
Igår, söndag, sov vi länge, barna sov ju hos farmor och bestefar! SÅ vi åt frukost runt elva och så somna jag lite till och så var det dags att ordna inför middagen. Farmor och bestefar lämnade till middan så givetvis bjöd vi dem! :) Kyckling och ris i ugn, mkt gott och ananaspaj med vaniljglass till dessert! Så var det kväller och dags för tidigt i säng... var trött efter helgens bravader och natten var inte bättre! Oscar vakna, oxå jag och JO, JO gick upp. När han precis lagt sig ner bakna Nora! DÅ gick jag in... när hon så vitt hade somnat kom Oscar ner!!! OK, han fick sova hos oss, Nora vakna oxå tidigare än vanligt och sov på min andra arm! JAG är såååå trött idag och har såååå ont i huvudet att... :( Det har gått ok på jobbet fast jag har nog rekord i att gäspa! NU är det barne-tv och kalendern. Vi bankar oss hela familjen framför myset...

8 kommentarer:

♥ Sanna ♥ sa...

Man ska bara skriva när man har lust!! inte för att man måste och du finns i min blogglista så jag har full koll på dig!! KRAM ;0)
Kram

mamma sa...

Åååå vad jag längtar efter de små charmtrollen.Kram

madde Oskars mamma sa...

Härligt att du bloggar. Kul att läsa vad ni har för er. Baluns? Nån som har födelsedags snart eller? =) kram

Jessica sa...

*kramar om*
Håller med Sanna,man ska bara skriva för det när man känner att man vill/orkar,det är ju det som är vitsen,även om jag blir glad när du uppdaterar ;)

Undrar som Madde,Baluns?Vad är det?

Ta väl hand om dig vännen,hoppas så att ditt huvud mår bättre idag!!

Många KRAMAR!!

Anna-Lena sa...

Ha ha ja... baluns är typ stor och jättekul fest! ;) Trodde det var småländska men det var det ju inte då!!! ;)

Ela sa...

Nej för fan, man ska skriva när man har lust. Men jag känner igen känslan.

Kramar.

Jessica sa...

Hihi det kommer kanske från de norra delarna av Småland *fnissar*
Baluns... :)
Kramen!

Vi på 18 sa...

Baluns...ha ha ha, visst säger man så!!!!...det kanske bara är familjen Ströberg???! som jessa sa, vi i de norra delarna ;)