måndag, oktober 06, 2008

Shoppat!

Idag är måndag= jobbardag! JO lämnar Oscar, såååå skönt för på måndagar har vi möte med precis tid att passa, tisdagen kan jag flexa lite mer... Så iaf iväg och lämna Nora, jobba, handla mat och shoppade på 45 min!.. Ha ha... måste vara ngt slags rekord!?!?.. ;) Hämta Oscar, så Nora, hem och laga middag och JO kom hem nyss, först NU hinner jag blogga lite grann! Tänker dammsuga lite nu, får läsa hos er sen! Här kommer iaf bilder på shoppingen...Jackor till barna!


Spiderman-mössa och vantar till Oscar! Han gillar INTE vantar så dessa tror jag blir bra, gillar ju däremot Spiderman!!!

Nora fick braiga vattentäta att krypa i och söta Hello Kitty-västen att ha över tunna bodies! Smart på hösten, inte såååå varmt men ändå värmande!?.. He he...

Mannen går ju inte at köpa då?.. ELler ngn som vill ha... Ha ha... Hanskulle se söt ut för han skulle vara med i bloggen... men... eh... jadå älskling jättesöt! ;) Har iaf köpt ny lampa, det är väl mest den ag ville visa! :D

5 kommentarer:

Annica sa...

Här går man in för att läsa och möts av Kent 747. I love it!!! Jag måste också fixa musik till min blogg. Kent såklart.

Fina bilder som vanligt. Jag vet inte om jag sagt det förut men det är så roligt med alla fina bilder du lägger ut. Ger en mer levande blogg.

Anna-Lena sa...

Tack! Rågillar ju din blogg oxå så... :) Måste ju spela lite vettig musik för mina älskade ¨vänner! ;)

Fru Fjeldhammer sa...

Hei hei...
Takker og bukker for de fine ordene!!
Må bare si at jeg er innom bloggen din også titt og ofte, men er like dårlig til å kommentere selv!!

klem klem

Sanna sa...

Härligt försöker du slå massa rekord hahaha nej jag vet hur man håller på man bara gör och sen så har man fixat allt kvinnor är fantastiska!!
Hoppas att du har haft en bra dag, själv är jag ensam hela veckan igen då mannen är i Paris.... men bra på ett sett man hinner blogga ;0)
KRAMISAR

... 4 på toppen sa...

Masse fine shoppe-ting jo. Det er så koselig når barna finner noe felles å leke med. Min Oscar elsker når Thea kjører rundt med han på en store lekebil. Sukk hjertet ...

Klem