söndag, september 14, 2008

Ja! jag lyckades gå på bröllopsfest UTAN kameran! Katastrof! JO tog några med sin mobil får se om vi inte kan lägga upp dem här!?.. ;) Annars var det ju jättetrevlig att klä upp sig och gå på FIN fest! ;D Brudparet och deras föräldrar stod uppradade och välkomnade oss, det var vackert! En väninna till bruden hade designat klänningen, den var fin men påminde om Odd Molly(fast vit), skulle fråga om det var det men hann inte som tur är innan alla blev presenterade och vi då fick veta det var hennes! ;)Det var god mat, mkt dryck... hehe... blev lite susig ja... ;) härliga lekar och tal, helmysig kväll. barnvakterna klarade sig jättebra!!! nora somna halv åtta (efter lite gråting, jo, de rengde mig en gång då hon var helilsk ;) och oscar kvart över åtta!)

Idag har jag haft sovmorgon (JO hade igår) skönt efter igår... och så har vi varit ute och donat i trädgårn, rensat ogräs och fyllt på i alperips-häcken! Nu ska jag gå en promme ner på stan och ta ut pengar och hämta hem JOs bil, den fick stå! ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken kväll ni verkat haft, kul...här fick vi också sovmorgon, maja väckte mig 8.30 idag...

Ha en skön söndag,
Kram Annso

Sofia sa...

Sv:
Ja! Någon skrev en kommentar som jag, jag skrev en äkta kommentar och bloggägaren tog bort min kommentar och lämnade kvar fejken.
Helgalet, men riktigt festligt :P

RANA sa...

Hoppas på bildkavalkad... :-)

Arletta sa...

Skandal! Hur kan man glömma kameran??? ;) Det låter som en trevlig tillställning. Kul att kunna göra sig lite extra fin någon gåg.