måndag, augusti 11, 2008

Oj oj vad det regnat... men så är det varmt oxå= huvudvärk för mig! Blä! Nora och jag har varit iväg och handlat mat, tråkigt men men... vi måste ju äta! :D och så hämta jag paket från Ellos! KUL! Allt satt bra och ska behållas! :D Så sov Nora i 2 timmar!!! Jösses! Men hon har ju lite att sova igen så det var skönt! Så ka vi på middag hos JOs syster med familj så det är bra om hon inte blir sur och trött så tidigt som 18! :D Hämtade Oscar i värsta störtskuren så jag har redan invigt regnkappan som kom i paketet! Den andades INTE, dåligt, men är ganska snygg så... får ha den när det blir kallare. Nu ska vi pynta oss för middag här jag Nora och Oscar! JO sitter i bilkö från Oslo!.. Vardagen är igång igen.

1 kommentar:

Sanna sa...

Visst går det snabbt att komma tillbaka till vardagen.. och semesterledigheten bara försvinner liksom rinnewr ut mellan fingrana och man har ju planerat så mkt från början .
Vi har haft en underbar helg med massa dresscodes, men det var lyckat jag får visa vad vi har haft på oss när jag får andras bilder då jag min klumeduns tog med mig en oladdad kamera (liksom så typiskt mig hmm)
Tack för din fina kommentar vännen du är underbar
KRAM