måndag, augusti 18, 2008

Kan ju tro att Nora ska börja sova om nätterna!?.. Ha ha!.. Såååå trött idag! Hon var vaken endel fram till jag gick och la mig och 21.30 gav jag upp och tog in henne till mig. Hon var vaken i ca två timmar!.. Jobbiga unge!!! ;) Och idag har jag varit på prod.möte på jobbet! Ska ha lite kontorsjobb för de JO har räkenskaperna! :D Kul! En dag i veckan ska Nora vara hos farmor + att jag ska vara med på måndagsmötet i två timmar! :D Lagom start och vi har ju inte dagisplats heller så... :) Oscar är hemma från dagis idag, de har planeringsdag, och är givetvis med farmor hem! :) Så blir det middag och kvällsgöra... Ska tom jobba ikväll när barna sover... ra för höstgarderoben detta! Mkt jobb= mkt lön = shopping! ;D
Vad gör ni en gråååå måndag!?..

6 kommentarer:

Jessica sa...

Hahahaha precis min filisofi...
pengar = shopping *asg* ;-))

Skämt & sido,kul att få en mjukstart med jobbet och dessutom är lite egen tid inte helt fel :)

Jag har jobbat idag,och lagom tills jag kom hem började regnet vräka ner :( Typiskt,hade sett fram emot en em ute i solen.

Kram!

Jessica igen ;-) sa...

Oups,kan tydligen inte stava längre...filosofi menar jag förstås!

Sanna sa...

Hej vännen vad arbetar du med som sitter hemma?? eller missuppfattade jag ?? hur går det när maken är borta ??
Idag började lilltjejen på dagis och imorgon är det skolstart för lillkillen...
Jag har en UTMANING eller rättare sagt REFLEKTION åt dig, som jag vill att du om du orkar har lust, ska göra, VIKTIGT! glöm inte läs gör så här! Mycket bra reflektion av en själv.
Kramisar!

Anna-Lena sa...

Nej jag jobbar på kontoret, igår var bara prodmöte mellan 10-12. Idag ska jag lära mig allt!!! :D Nora ska till farmor och Oscar på dagis! Working mum... ;)

Ela sa...

Dricker Gin o Tonic med en söt kille. O kollar på CSI.
Livet på en pinne det!
Moahahaha.

// Kramar!!!!

anna sa...

Hej!

Skulle du vilja få GRATIS presentkort från KICKS? Tryck då på denna länken:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1482

och bli medlem på gratismakeup.se. Det kostar ingenting och är väldigt enkelt! Det finns även en tävling för medlemmar där man kan vinna en ny mobiltelefon :)

Lycka till!