tisdag, augusti 12, 2008

Barna och jag fick en underbar promme i solen! :D Köpte nya brillor då Nora knäckte mina igår :( Älskade dem verkligen, de nya är inte hälften så bra men JO ska ju till USA!?.. ;) Det får stå nya brillorpå önskelistan oxå i tillägg till touch iPod och ett par låga ljusbruna Uggs! :D He he... Pankakor är verkligen en favvo här (kanske inte JO så mkt som jag och barna) och som vanligt knaska jag och Oscar på morötter i tilläg och Nora på majs... ANnars är väl pannkakor inte direkt sunt! ;) Har haft kameran på laddning idg så jag har glömt den liggandes där, därav inga bilder...

4 dar kvar till 2 lååååånga trååååkiga gräsänkeveckor!

MICKA! Ni ska inte komme på besök!?.. Är inte du det oxå! FAST det kanske inte är optimalt med en busig 2åring och bebis att åka på resa själv?.. ;)

7 kommentarer:

Sanna sa...

Åhh jag vet precis hur det är när mannen är borta, det är så förbenat tråkigt egter några dagar när man gjort allt det där som man aldrig gör för sig själv....
Hoppas att dina vänner kommer och besöker nu ordentligt. Är mannen på arbetet?
KRAMISAR

lottens vita och gröna sa...

hallå där i drammen! vilka underbart goa ungar du har anna-lena, alltså nu är det inte de bästa brillorna jag tänkte på...fast nu kanske du har turen till ett par najsiga från usa,hehe! det är inget kul att bli ensam med gyben så långt bort, men snar är han hemma, glöm nu inte att pränta, mejla, tjata,sms om det som ska inköpas,blink! varmkram lotten

Lotta sa...

Hejsan :) Så ni har fått uppehåll i allt regnande? Gott för er :) Här ser det hyfsat ut idag men det är väl för att jag idag kom ihåg regnkappan - det gjorde jag inte i går och blev lite blöt.. fniss :) Pannkakor är visst nyttigt! Ägg och möjlk och sylt på bär - fortfarande önskar tonåringarna pannkakor till kvällsmat :)
Tänkte på det du skrev om blommor och krukor - det är fint med krukplanteringar och du kan faktiskt plantera både små träd och perenner i krukor, planterar du i plastkrukor som ser ut som Lerkrukor kan de stå ute under vintern, tex nära en husvägg och vips är det klart inför nästa år. Jag har bl a Buxbom i krukor och de har klarat av vintern väl - så kruka du på! Må så gott =)

Anna-Lena sa...

Sanna; Ja han ska resa bort i jobb! I två veckor! :(
Lotta; jo, det förståss! :D enkelt oxå! :D Det är bra! Jo vi har buxbom som faktiskt stått ute en vinter och överlevt!..

Anonym sa...

Hej syster vi blir gräsänklingar samtidigt då ju....va tråkigt att jag har en arbetstopp o maja skola, annars hade ju drammen vart perfekt...men jag däremot njuter när mannen är borta...he he...men det beror ju på majas o mitt tidigare liv, det var ju hon o jag i 6.5 år, klart vi vill bara myyyyyyyyyyysa för oss själva!!! Peter ska sälja lägenhet i Stockholm, fortsätta till sjuk mor i sundsvall, sedan hemåt igen...Maja och jag passar på att gå på ALV, baka, skogsprommisar och måla tillsammans....städning och andra måsten får bli när hon somnat om ens alls!
Ha en skön dag, hoppas du får må bättre...ta en c o d vitaminkur...men du...ensamma i två veckor...då måste vi passa på att prata massa telefon :)

Författarn sa...

Men OJ,vad jag missat. Har ju varit gräsänkling några dagar själv och därför hängt med dåligt i andras bloggar. Ska han va borta så länge? Va trisst! Typ nu alltså? R börjar jobba på måndag, ser fram emot att Folke återgår till dagis tis-tors och jag och Elsa kan ha lugna förmiddagar! Hade gärna åkt, men du har rätt. Resa med dessa två ensam känns läääääskigt!!

Författarn sa...

Eh?? Jag menar såklart att jag varit gräsänkA!