onsdag, maj 14, 2008


Kl 15 hoppar jag över för då var vi och hämta Oscar på dagis. Tänkte ta bild där men jag blir så stressad av allt bråk och skrik och alla ungar som far omkring... Är absolut kritisk till att ha Nora där redan i höst, hon är för liten. Oscar har det jättebra men så är han oxå mycket större, han började i familjenbarnehage, bara han oh tre killar till hemma hos R. Mycket bra lösning tycker jag MEN kommunen ska väl spara pengar på måt vis och har lagt ner det tillbudet. :( SKulle Nora börja där hade jag inte tvekat men i detta... blä, jag ser såååå mycket dåligt i samband med småbarnsavdelningarna att jag har gråten i halsen många ggr jag hämtat. Ska prata med "chefen" men vet inte riktigt vad jag ska säga; eh, du... din småbarnsavd verkar suga!?.. *uppgiven*

2 kommentarer:

... 4 på toppen sa...

Uff, jeg vet. Vi har fått plass i barnehage til vår Oscar fra 1. august. Da er han 14 måneder. Vi var veldig fornøyd med barnehagen når storesøster gikk der, men vet det har vært litt utskiftninger og ustabilt personale nå i det siste. Gruer meg litt. Akkurat nå er pappa i huset hjemme med miniputt i 10 uker. Da kan jeg bare slappe av og vite at de storkoser seg hjemme.

Det går nok bra skal du se. Alle vi mammaer er nok litt ekstra engstelige når fremmede skal ta over barnepassen.

*klem*

RANA sa...

"Din småbarnsavd verkar suga"... *asg* Hahahaha, jag tycker ABSOLUT att du ska säga så. Kanske, kanske, kanske bara en liiiiiten aning mer diplomatisk?

Jättemysig bildkavalkad på lilltjejen. Du, det hade ju iofs varit kul med en bild på DIG - stressad och svettig - när du hämtar O på dagis. I alla fall brukat jag vara det när jag ska få med mig två troll hem. Tyckte det var stressigt när jag bara hade EN att frakta hem, men då var jag visserligen HÖG-preggo (försvarade hon sig.)

Och tack gulle dig för uppmuntrande och najsigt tillrop!

KRAMAR, Ranis