tisdag, maj 20, 2008

Glömde!..


att nu har jag sagt upp Noras dagisplats! Vi väntar ett år till! :Det känns HELT rätt!

8 kommentarer:

Anonym sa...

LYLLO! Helt rätt! Man ska göra det som känns bäst. Hade jag haft något val så hade jag aldrig låtit Lovisa gå på dagis så tidigt som hon fick göra. Hon var exakt ett år. Njut du av din ledighet!

Anna-Lena sa...

Här i Norge får man ju lite pengar fram till barnen är tre år om man inte har kommunal barnpass så det hjälper ju! Dessutom har jag inget jobb som väntar. Så... ja, nu känner jag mig som ett lyllo! ;)

Anonym sa...

Härligt, vad skönt att kunna vara hemma så länge som möjligt, det känns som vi skaffar barn för att stoppa in dom på dagis när ska man hinna med sina barn om inte världen lugnar ned sig?????
Var ochså hemma Så länge jag kunde, det bästa jag har gjort!!!

RANA sa...

Säkert ett jättebra beslut! Kram till dig.

/Rana

Anonym sa...

Gud så skönt *avis*

RANA sa...

Dina barn är verkligen hur söta som helst. Och du med! :-)

Kram, Rana

Anonym sa...

Åh vad härligt!!!!!
Patric fick börja på dagis när han var 13 månader och jag kan fortf ha lite ångest över det,även om han klarade sig jätte bra där :-)

KRAM!

Anna-Lena sa...

Jag tror barn klarar av det mesta med föräldrarnas kärlek och omsorg MEN nu känns detta såååå bra så vi väntar! Jag ser fram emot hösten, det gjorde jag inte innan, dagiset är så stor att jag hade klump i magen när jag hämta Oscar för att jag skulle lämna henne där! Oscar är ju stor och har det jättebra där men jag tycker inte det verkar särlsilt lugnt och mysigt på småbarnsavdelningen!?..