lördag, februari 23, 2008


Igår kväll kl 20.10 slocknade alla lampor i huset! Det stormade ordentligt och den slog visst ut elen i halva samhället!.. Så vi som tänkt kolla finalen på På Spåret satt istället med massa tända värmeljus och filosoferade! Faktiskt bäldigt mysigt! :D
Inatt har vi sovit ganska bra faktiskt! Tack och lov!.. ;) Härligt! Oscar vakna 3.33 och frös, han låg åt fel håll utan täcke stackars! Nora ville upp och ligga hos pappa 5.45! :D Inget bråk om pupp! HALLÅ!!! Klart pappa ska hämta på morronen! ;) Men så åt hon lite 7.15! :D Helt godkänt! Vad skönt!
Upptäcker att Nora har hela munnen full med små tänder som vill upp... vita prickar både uppe och nere! Så det är DÄRFÖR hon varit vaken och lessen... Bra! Många på en gång... ;)
Vi var i V-by en sväng, på systemet och Lindex, köpte iaf underkläder! Fikade och träffa min moster och kusin med söta Folke! :D Så söt! Och faktiskt lite lik Oscar!?.. Eller, Micka!?..
Har varit en tur hos morfar, oj, oj... ett vandrande skelett! Han är så mager och trött nu! :( Men han tyckte iaf det var trevligt med besök!


Så har Nora och jag gått en promme för att hon skulle somna, i "min" skog! Blir sååå nostalgisk när jag går i skogen, var där så mycket som barn! Älskade att leka Ronja och vi hade tom en halvtam ekorre på ett ställe, vi var där så mycket och hade alltid med matsäck så han tyckte väl det var bäst att hålla sig väl med oss! :D
Nu blir det snart middag och förhoppningsvis besök av Micka och Folke!?.. Ikväll... tja, tv-mys!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann! Er det fortsatt dårlig veir? korleis er det med veiret ellers i Sverige? her e det FOR GALE veir.. Kjære vene, best å holde seg inne :)

Anna-Lena sa...

Jo här har det blåst hela dan. Inte så mycket men tillräckligt för att vara smått otrevligt! Nora och jag vara bara tvungna att sträcka lite på bena (hon sova ;) så vi var ute en halvtimma kanske INTE mer, nej nej... brrr!.. Annars har ju solen varit härlig hela dan men som sagt... otrevlig blåst! :)

Anonym sa...

Hm,kjedelig veir... her ser det ikkje ut til at det blir noke bedre veir... så vi får sjå om svigers kjeme seg av gårde nimåra..:) No e det straks sengetid... NATTA:)

AnnaB sa...

Så mysigt att var ute i skogen! Ni verkar ändå haft rätt mysigt hemma..