tisdag, mars 20, 2007

Nu har jag åter försökt lägga till favoritbloggar och ändra lite men jag fattar INGENTING! Jag har kunnat endel sån grejer men nu fattar jag ingenting! Och så står det att man enkelt kan add-a och greja men det finna ingen knapp att trycka på som heter add?! Jag fattar itne och ska man fråga någon på blogger?.. så fattar jag inte hur man gör det heller! Tänker kolla mig runt efter ny "bloggvärd"!? Några förslag?!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig i vårsolen, kan se på bilderna att snön börjar försvinna hos er också =) Härligt! Kul att läsa att allt är väl med dig och att ni (peppar, peppar) är friska. Tyvärr kan jag inte ge dig råd om bloggen då det inte är samma som jag har. Nu är jag så sugen på att röja runt i trädgården med spaden så jag hoppar verkligen att helgvädret blir fint. Ha det så bra, Lotta

Anna-Lena sa...

Ja jag märker att jag börjar gå runt ute i trädgårn och kika på lökarna och hur ev nya rabatter skulle kunna te sig?.. Härligt!

Anonym sa...

blogg.se är rätt OK nu. Förut var det ganska så segt, särskilt på kvällarna men nu går det hyfsat. Lätt och rätt logiskt.

Camillas lockar sa...

Hmm, jag har ju också Blogger. Och tycker jag är ganska haj på det. Har du nya beta-versionen eller den gamla? Kanske kan hjälpa dig?

Anna-Lena sa...

Jag vet inte? Jag trodde jag uppgraderade men jag har inget som heter layouts?.. Tror jag?! Ha ha jag är hopplös! Tar all hjälp jag kan få?!

Camillas lockar sa...

Maila mig (se adress hos mig) så fixar vi det nog ska du se :-)