torsdag, mars 08, 2007

Jag har blivit utmanad!

har utmanat mig på sin blogg! Hm... du... du... du ska nog få! ;D Jag ska iaf skriva 6 (inte lite heller) underliga/egendomliga saker om mig själv(det borde ju andra göra istället för jag själv?..) Sedan ska jag utmana 6 andra bloggare i deras bloggar... Ja, ja... Here goes?!

1. Jag har tvångstankar!!! Jag kan tex tvätta av handfatet hemma hos andra eller ute på offentliga toaletter för att de är skitiga!? Det är illa... men jag kan inte låta bli!
2. När jag var liten kissade jag alltid i sjön... inte för att jag var jättekissnödig eller så men för att jag tyckte det var kul?! Elakt... äckligt!
3. Jag svarar alltid i telefon på samma sätt: Ja, det är Anna-Lena... Vadå ja... men jag kan inte sluta?! Hm...
4. jag räknar ofta prickar i texter, i böcker jag läser, på TV när det är textat... EX av raden; "jag räknar alltid prickar i texter" = 3 a (a i början på ord räknas INTE)1 ä... = 2 å?!= 1 a för mycket! Någon som fattar... nej, men detta gör jag hela tiden! Annat ex; Ikväll blir det fisksoppa till middag= 1 ä, 1 a= 2 å = går ut! Haha jag är tokig!
5. Samma sak med siffror; jag är född 020474=17=8 eller 19740402= 27=9 eller ett bilnummer ex; 69715= 28= 10=1... Någon som ser ett mönster?! Jag måste få ner alla tal jag ser i ental?! Jag ÄR tokig! TACK SAKI FöR ATT DU TVINGAR MIG FRAMSTÅ PÅ DETTA VISET ;)
6. En sista sak... hm... jag tycker väl redan de är illa!!! Men... När jag snyter mig måste jag ta lite papper och pilla runt med i näsan för jag är sjukt upptagen av at inte ha snor hängande under näsan?!. Det är det värsta jag vet att behöva snyta sig utanför en stäng och låst toalett!
Så nu vet ni det! Hoppas ni fortsätter läsa iaf... ;D

Jag utmanar vidare:
Jag har faktiskt inte sex bloggare att utmana eftersom SaKi tog mig först utan jag nöjer mig med dessa fem?!

7 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Äsch det funkar ju inte att länka på min blogg... jag tycker detta börjar bli irriterande, ska det va så svårt att fåorstå sig på en sketen blogg!!! :(

Anna-Lena sa...

Äsch det funkar ju inte att länka på min blogg... jag tycker detta börjar bli irriterande, ska det va så svårt att fåorstå sig på en sketen blogg!!! :(

Anonym sa...

HERRE GUD!!! Kan man avsäga sig släktskapet på något vis???? ;)))

Anonym sa...

nu så har jag svarat!:) kram

Anonym sa...

Alltså, det här räksystemet måste vi ju diskutera vidare men själv kan jag inte titta på nummer plåtar på bilar utan att hitta längre namn, min bil NMB blir numbers osv...


Ha en jätteskön helg, storasyster o massa ktamar från Annso o Maja...Och glöm inte på lördag...rösta på The Ark!

*SaKi* sa...

*Viker mig dubbel av skratt*
Du är inte underlig eller konstig...Du är MÄNSKLIG =)=)
Så roligt hur jag riktigt kan läsa mig till hur du fnittrat när du skrev detta inlägg=)=)=)

Anna-Lena sa...

Ska kolla på melodifestivalen! Absolut! Anette: jag tror bara du får stå ut med mi alltså... och SaKi: ja, detta var kul! Att komma på de konstigaste sakerna om sig själv! ;D