måndag, oktober 02, 2006

GAVISCON

Nu har jag tröttnat på den tryckande irriterande onda känsla jag haft i halstrakten, och har väl länge misstänkt halsbränna, hade förra gången men mer på slutet, tänkte väl inte så långt nu. Men det slog mig att det kan vara det som plågat mig såååååå så jag köpte och slurka ;) i mig! Fy, f-n, nästan, så illa det smakade... men lindringen satte in snabbt så nog var det halsbränns alltid! Och guuuuu så skönt att slippa trycket!! :) Kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nåt som annars är gott mot halsbränna är sötmandel....
Maja har varit sjuk sen torsdags, äntligen dagis o jobb igen...hoppas ni haft skön helg och om man ska köpa ny bil så satsa på volvo vettja!!!

Kyss o Klem från Annsopannso

Anna-Lena sa...

Haha... den Volvo Jan-Ole tittar på kostar liksom 800000! Billigt?! ;) Stackars Maja! Bra hon är frisk då! Hoppas ni får en mysig helg, vi åker ju till Trollhättan, vettu! :) Kul! Mandel ska jag oxå börja proppa i mig förjag håller på att spy varje gång jag tar Gavisconen trots att jag håller för näsan och sköljer ned med Fanta!!! Helt ofattbart äcklig konsistens... jag har ju dille på konsistenser! Hmm... Puss och kram till er båda! <3 (hjärta)

Anna-Lena sa...

Såg du förresten stövlarna jag köpte hos Emma? SKitsnygga! :)

Anonym sa...

Jaaaaa...astuffa....precis du tänkte jag! Ha jättebra i helgen, skickar bara me present jag....