tisdag, april 16, 2013

Nätvett!..

Har ju varit i bloggvärlden länge nu och har aldrig förstått att det är så många som kommer med så arga eller tom hatfulla kommentarer!.. Det som är mest synd med det är att de har Inget annat sätt att förmedla sig på, de har inte lärt sig hur man uttrycker sig så man får sagt det man tycker, tänker utan det försvinner i att man faktiskt uppför sig dåligt!.. Det är många "rosabloggare" som får orättvist hatsk kritik villet jag tycker är jättesynd!.. Har läst många av dem lääänge och tycker nog hela fenomenet kräver lite kritik!.. Det värsta är alla dessa där dagens med både mamma och barn klädda i div dyra märkeskläder snyggt uppradade i designersoffan som mamma "klickat" hem!?.. Livet man lever /dagarna ställs fram som att man bara går hemma och bakar och ommöblerar och pengarna rinner in och ut av kontona!?.. JAG förstår(hoppas;) att livet består av mer men vad med unga tjejer som ser alla dessa vackra kläder somköps in varje dag och som tror att livet är så för de flesta!?.. Såklarr får man skriva om vad man vill, så är det ju bara, och jag behöver ju inte alle läsa en blogg jag inte gillar MEN alla borde nog tänka över lite hur man framställer sig!?.. Så nu kan ju ngn n där hatsk jag skrev om kommentera att det borde jag ju verkligen... ATt jag bara är avis eller liknande... Som svar på det säger jag att då har man verkligen inte läst vad jag skriver eller man är bara ute etter att just hata lite!?..

1 kommentar:

Anonym sa...

The warning echoes of reading the small Stickers. Tiger Labels beding is most commonly found in automobiles. Try not to overdo when youre mixing stickerss. Still, a stickersed copy is smart especially if the stickersing is done on good quality stock and the book is readable.
stickers The great thing is that you can easily make a stickers-set mini book with basic scrapbooking supplies and tools. Using Stickers to drive traffic online. And Rowling, listed as one of the best stickersing services.