onsdag, september 19, 2012

Helg på hytta

I helgen som var var vi på hytta med farmor och farfar. De körde upp med barnen på fredagen och så körde jag och JO upp på lördagen, jag jobbade och JO skulle på jobbiddag och barna tyckte det var såååå kul och mysigt att åka upp ensamma med dem :) JOs kusin och familj var oxå där! Perfect timing... de har en dotter som är ett eller två år yngre än Nora och e som som är lika gammal som Oscar! Snacka om att barna har kosat sig tillsammans!!! De har lekt och lekt och inte ett bråkk eller an diskussion en gång! De har lekt otrooooligt bra ihop! Imponerande! :) Vi körde upp till en topp bak hyttan och gick en liten tur! Den blev väldigt liten för FY som det blåååååste! Jösses! Vi vuxna kunde ite styra benen så att barna gick upp så lätt var helt otroligt!..

JO blåser nästan bort!?.. ;)

Fina familjen fryser...

Det var så kallt att vi tog picknicken när vi kom ner på hytta istället! Solen sken nämligen hela helgen och vid hytteväggen var det underbart att sitta! :)

ALLA bara älskade att få skjuta med JOs luftgevär! Jag oxå!.. ;) Nora in action!

Nora och Isla tecknar!

Nora och Isla på fjället! Jodå... pojkarna lekte jättefit ihop oxå men de satt ju aldrig still så jag fick fota dem!!!.. ;)

Finaste <3

4 kommentarer:

Med lätta steg.. sa...

Åååå vilka härliga bilder, låter som en riktigt skön helg!!
Så kul att se att Nora använder Majas gamla kläder, den koftan e ju för mysig :)
Önskar ni var här eller vi där..!
Saknar ihjäl mig efter er, men känner inte att jag får nåt tillfälle att åka heller, det-är-mycket-nu!!
Vi måste snakkas :))

♥♥♥
KRAM

Emma sa...

Härliga bilder!! Blir lite avis på utebilderna känner jag. Är lite under isen och blir inte så mycket ute som jag hade velat! Puss

mamma sa...

Så härligt ni verkar haft det, och blåsigt. Ser så mysigt ut på kortet med Oscar och Nora när tofsarna står rakt ut i blåsten.

Marie sa...

Vi var också en tur på hytta/fjället förra söndagen, men någon lång gåtur blev det inte...usch vilken blåst. Det blev istället fårikål hos svärföräldrarna nede i Veggli. Kram