onsdag, maj 16, 2012

Ut på tur aldrig sur!

På söndagar går Ola Normann(Svensson) tur! Så gör vi!.. Och vilken fantastisk tradition! Båda barna ääälskar att gå tur och Nora har alltid fått skryt för hur duktig hon är på det i barnehagen! Kul... så den ska vi hålla på! Mammas älsklingskille!!!..

Syskonmyyys...

Vagnen MÅSTE ju med... ut i skogen! Smidigt!.. MEN hon drog på, sköt på helt själv hela vägen!.. Impad, det trodde jag INTE... BRA där Nora! :)
På tal om traditioner så är det 17 mai i morgon! Då blir det FEST! Vaknar till salut kl 8, sen går Oscar, och alla skolbarn i tåg med flagg och sjunger och hejar för 17 mai!, så äter vi lunch nere i stan innan vi ser på russetåget, studenterna som flaggar, sjunger och hejar på sig själva som slutar gymnasiet snart och 17 mai, så tittar vi på drill, alltså en orkester som dansar och gör lite show av sitt framträdande och så ska vi äta middag hos okel och tante! FULL fart hela dagen men åh, vad bara älskar denna dagen! :) Och så till det viktigaste som hänt på sistone! Min syster Emma har äntligen fått träffa sin lilla som LEO som föddes igår!!! :D Vi har längtat sååå och är så glada och lyckliga att allt gått bra med hela familjen! Längtar efter att träffa dem nu ju... <3

1 kommentar:

mamma sa...

Härliga bilder. Ha en bra 17:e maj. Kram