tisdag, januari 31, 2012

Allra käraste syster...

Idag har en av världens bästa kvinnor födelsedag!!! Denna vackra, goa, omtänksamma, roliga, duktiga, fantastiska kvinna är min lillasyster!!!
Alla har sitt att slita med här i liver, så också Ann-Sofie, men så kan man tackla det på helt olika sätt!.. Och det är där skillnaden ligger...
Självklart är det inte lätt att leva med kostant ont och med en sjukdom MEN herregud som du får till det!!!.. Med en envishet, bestämdhet och jävlaranamma ska du minsann inte låta sjukdomen styra dig... även om den gör det ibland så är det iaf inta utan en jäkla fight... ;)
Det bästa är oss i en soffa, inne eller på terrassen, i Sverige eller Norge, vinglas, kuddar och så fniss, skratt, asgarv!.. <3


Även om jag SAKNAR dig och skulle vilja att vi kunde umgås såååå mycket mer och i vardagen, det är en stor del av en sorg jag bär på, så är jag så lyckligt lottad, jag är såååå glad för att jag har sig som syster, vän, medmänniska... det är en ära att få ta del av ditt och dinas liv och jag önskar bara MER tid, samtal, närhet för oss...

Från djupet av mitt hjärta till dig... <3

6 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Oj sån chock jag fick...här är jag liksom..."titej"!! ♥
Blir alldeles varm och rörd av dina ord! Känner densamma, när vi får sitta ner och prata skit, då är livet bra fint!! ♥♥♥ Men trots avstånd så är du mig ändå så nära!!

Tack för blommorna med, underbara ranukler, i romatiskt vitt och rosa, nu längtar jag helt plötsligt till vårsol, vårblommor och torr asfalt :))

KRAAAAAAAAAAAAM ♥♥

Anna-Lena sa...

Ja långt borta men så nära... :) Kramar

Annica sa...

Vad fint du skriver om din syster och vilka vackra bilder!

Jag tänker att de som haft en del motgångar är duktigare på att vara positiva och se det lilla. Vissa gnäller på en vanlig förkylning.

mamma sa...

♥♥♥

Anna-Lena sa...

Annica: Ja eller hur!.. Man får lite perspektiv när man tänker på de som lever med sjukdom... :)

Jessica sa...

Åh vilket fint inlägg <3
Jag får ju tårar i ögonen liksom *ler stort* Vad fint du skriver och så fina bilder på Annso!

Ni är båda så otroligt starka och härliga tjejer som sprider enorm värme och glädje runt er!
Glad jag hittat er här!!!!!

KRAM!