söndag, september 11, 2011

Söndagsturen...

Helgen har gått fort och varit trevlig! Barna sov hos farmor och bestefar i fredags och jag och JO gock på nabo(grann)fest!.. Kul och jättetrevligt! Nu blev inte lördagen helt lika trevlig för min del... hrm... men den avslutades trevligt iaf med att jag och JO slängde oss i soffan och såg på film!.. Idag har vi gått en lite längre tur med farmor och bestefar. Solen sken och det var mkt att se på MEN jag måste erkänna det var skönt att komma hem igen... Nora kan gå såååååå sakta och Oscar är världsmästare i att tjata... om allt... Puh!... ibland alltså... ;)
Det var iaf mysigt att gå runt nya bron med "gamlingarna"... ;DSenare ikväll så gick Nora och jag en lite kortare tur, vi gick bort till skolan och röstade, det är kommunval i Norge idag och i morgon!.. och så gick vi vidare och köpte några ljung som vi planterade när vi kommit hem... NU är hösten här!.. :) Vi har en "kort" vecka denna veckan för vi åker hem till Sverige på onsdag!!! Yohoo... ;D
Ha en underbar söndagskväll! :D

4 kommentarer:

... 4 på toppen sa...

Så deilig med spasertur i det fine været da. Vi dro på fjellet fredag ettermiddag. Hadde knall høstvær med varmende sol på lørdag og våknet til et forferdelig regnvær i dag. Det ble tidlig retur hjem.

Christin

mamma sa...

Yohoo

Vi på 18 sa...

Wihoooo, vad jag längtar till Onsdag!! ♥♥

KRAAAAAAAAAAAM!!!

Anna-Lena sa...

Yeay... läääängtar sååååå....