lördag, mars 05, 2011

Oscar har oxå målat ett skåp till sig själv... :) Notera norska flaggan i mitten!.. Han är inte mkt svensk nu alltså... ;)

Han har oxå börjat skriva och läsa massor nu... han prövar och får som oftast till det! DUKTIG!.. :) Det har blivit endel varnings-skyltar på hans dörr nu... här Rumregler!... Haahahahaaa... söten!..

Ibland blir inte allt som man tänkt sig... jag är besviiiiken på hur den här dagen INTE blev som den skulle... men, men... nu måste jag bita ihop för barnas skull så blir nog detta en skön lördag!.. :)

4 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Usch då, här blev inte allt heller direkt som jag tänkt....eftersom vi vaknade 10.20, hehe...och hade bokat promme i solvädret, men nu snabb frukost och ut, men som sagt- det är lördag, även om det inte blev som det skulle- tänk om och njuuuuut!!!

Hoppas ni är friska och så alle fall!!
Massa puss o krams ♥

mamma sa...

♥♥♥

Anna-Lena sa...

Tack tack <3 dagen har varit välsdigt mysig oavsett med lite shopping (onepiece mm ;) och USFB!.. Härligt med sol, vi har oxå haft det MEN storm alltså... barna bara sprang och skratta över hur mkt det blåste när vi var ute... helt galet!.. :)

Vi på 18 sa...

Ja Maja och jag höll också på att blåsa bort under promenaden, men hon tyckte inte alls det var kul, VILL HEEEEEEM gnäll vid minsta pust, min latmask det ;D

PUSS ♥