torsdag, mars 24, 2011

Hemlängtan...Nora satt så här på golvet en av dagarna hon var sjuk... hon satt och prata och prata så jag undrade vad hon höll på med och så satt hon och peka och gjorde tecknen för mormor, moster Ann-Sofie och Emma och kusin Maja och morbror Fredrik och Emmas Mats... t om han kom hon ihåg, trots att hon bara träffat honom ett par ggr ju... och så gjorde hon undrande för morfar för han fanns inte med på bilderna... så då fick vi hitta fram fotoalbum och satt och tittade på semestern på Öland! den var helt ultimat för Nora, ja, för mig oxå- som jag njöt... men då hade hon ju "ALLA" där... farmor och bestefar, mormor och morfar, Annso och Maja, Emma, Fredrik... vi mös med dem allihopa... :) Nähä... idag ska jag jobba hemma ett par timmar men oxå städa... så nu går jag och skrubbar toaletterna... det behövs verkligen nu när Nora slutat med blöjor... hon ska torka sig själv och ordna och visst är hon duktig MEN lite söl blir det allt... Hmm... skrubb, skrubb... ;)

5 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Världens finaste Nora!! Saknar er massor men ni kommer i påsk väl?

Massa mys då!! ♥

Anna-Lena sa...

Jaha det gör vi! :D det blir myyys ja!.. :D

Emma sa...

Åhh, fina fina Nora!!! Saknar er såå mycket. Ska visa inlägget för Mats när han kommer hem. Kommer spricka av stolthet :)

Anna-Lena sa...

He he ja jag blev lite förvånad... hon har ju ändå inte träffat han såååå många ggr... men hon har ju minne som en häst så... :)

mamma sa...

Saknar er så.