fredag, februari 25, 2011

Nyklippta och nylekta... :)

Oscars bästa kompis på skolans moster har klippt barna ikväll! I samma huset bor oxå Noras bästis från barnehagen så när barna var nyklippta och fina så lekte Oscar hos sin och Nora och jag besökte hennes... :) SÅ bra det kan bli!.. Både Nora och bästissan jublade av glädje när de såg varann så då var vi ju tvugna att besöka dem... :) En mysig och väldigt spontan kväll då tjejans mammaoch jag inte kände varann överhuvudtaget... men det gör vi nu! :) Härligt! Nu sover Nora och Oscar och jag mumsar popcorn till På Spåret!.. FREDAGSMYS på hög nivå!!! :DEtt akrobatstunt speciellt till mormor... Idag har båda nämnt dig... Nora oxå helt plötsligt!?..


En puss till mormor... ;D och alla andra Nora gillar... ;D

3 kommentarer:

mamma sa...

Vilka finingar, jag blir alldeles varm om hjärtat. Så fina de blev i håret också.Du får hälsa Oscar att hans akrobatik såg väldigt bra ut. Popcorn och På spåret är riktigt fredagsmys det. Älskar På spåret. Ha en riktigt härlig helg med barna nu. Kram kram

Anna-Lena sa...

Ja plöstsligt när vi satt och åt gjorde Nora glasögon-tecknet och sa bobo nåt sånt och jag fatta ingenting en bra stund så slog det mig att det ju var dig hon menade så vi tittade i fotoalbum på mormor och morfar... ja... hurra... sa Nora!.. ;)

Vi på 18 sa...

Men guuuud, ja det griper tag även i mitt hjärta ♥ Ni bor alldeles för långt bort :((
Har ringt men du svarar inte, antar ni är ute på lek, jag har ju inget barn idag så vet inte vad jag ska göra....haha, hade tänkt prata bort lite tid, har redan trackat morsan ;))

KRAAAAAAAAAAAM ♥