onsdag, februari 16, 2011

Lyckligtvis har jag dessa gobitar, mina hjärtan!..för idag är jag sååå trött och sliten... sovtrött och trött på vädret, årstiden, folk generellt är slitsamma... jag känner mig otroligt DÅLIG på allt... ligger efter å jobbet=får mig att känna mig som jag inte hinner med/att jag skulle vara lat?.. eh... jag VET att det inte är mitt fel att min jobbsituation är som den är... dessutom känner jag inte att jag vet vad som förväntas av mig... äh... jag fånar mig men allt känns som blä iaf... så kommer jag hem och har lovat Oscar pannkakor och sitter och tänker att var är det för skitmat jag TVINGAR i barna... de får inte broccoli och kokt fisk var dag direkt... VILL vara sån men är inte... nu äter vi visst väldigt mkt grönt till vår mat och just nu sitter de med varsitt fat med uppskuren frukt på... ;) så helt hopplös är jag kanske inte... men det KÄNNS så... inte vill jag gå min promme ikväll heller... känns som att det kvittar... kommer INTE visa mig i varken baddräkt eller bikini i sommar... eh... nu är det deppigt här alltså! Men så känns det i mitt huvud idag... bläää, liksom!.. så nu ska jag natta Nora och GÅ ut i snövädret... älskar ju egentligen promenader men detta väder... blä!.. ;)

6 kommentarer:

Marie sa...

Vi vill ge dig en kram Anna-lena för vi gillar dig / Från Marie och Jonas.

Anna-Lena sa...

Tack Marie... du är alltför gullig! :D Jag tycker om er oxå! :D Det är såååå kul att läsa om er... :) Kramar

mamma sa...

Du är långt ifrån ensam om att känna dig deppig denna vinter. Det har varit så kallt och så mycket snö så länge så de flesta börjar gå på knäna. Jag är "spytrött" på detta och känner mig riktigt less och eländig. Sen vet jag att du är jätteduktig, och det kommer du också komma på när vårsolen tittar fram. Kram ♥♥♥

Vi på 18 sa...

Kom igen katten- det svänger ju ;)

Klart allt blir kaos när vardagen vänds upp och ner, operation, rutiner som bryts, och Ann-Sofie så långt bort ;) och allt sånt jobbigt!!! Men det vänder, snart kommer solen, takdropp, grusdamm,krokus..., och du- du är alltid en puma på beachen!!!

LOVE YOU ♥

Jessica sa...

Finaste vännen <3
Jag tycker oxå om dig-massor!!!

Men man FÅR ha dagar då allt bara känns skit o blä (titta på mig *fniss*) man FÅR tycka att livet är jobbigt ibland-för det ÄR det ju!!Men det brukar alltid kännas bättre när man fått "spy" av sig det där som bubblar inombords!

Dessutom VET jag att oavsett din egen känsla så är DU en fantastisk mamma till Oskar och Nora!

Stora kramar till dig!
/Jessica

Mikaela sa...

Fattas bara?! Ni har ju lite att bita i! Du är en tuffing om inte jag missat nåt stort...? Kram!