lördag, januari 01, 2011

Tillbakablick 2010

Emma förlovade sig med sin Mats!


Gratulerar, vackraste!


Kusinerna mös tillsammans på julafton!


Nora fick nytt rum!


Jag och JO åkte ÄNTLIGEN på vår bröllopsresa (3 år efter bröllopet ;) till härliga Dublin! Underbara dagar med promenader i staden med shopping och massa öl!!!
Hyttetur


Oscars 1a skoldag var spännande... Söta 1alabbaren...


Semesterveckor i Sverige med kusinmys och VARMA lata dagar på stranden...
Oscar fyller 6!


Vi firar 17e mai...


Nora fyller 3!


Påsken på hytta som sig bör...


Julen 2009 firades i Norge... Firas HELT annorlunda än i Sverige... så klart... :)


Är så tacksam för det vi har när vi nu går in i ett nytt år... det är inte alltid lätt att inte ha sin närmaste familj närmare ;) men jag är så glad för de vi har här! så inte för det... men vi saknar iaf att ha "hiet" lite närmare... Nu flyttar ju ännu en för kärleks skull så nu MÅSTE jag ju snart ta en tur till svenska huvudstaden :) Vi kommer nu i starten av året att få våra utmaningar med Noras CI-operation och hur hon kommer ta det men vi går in i det tillsammans och vi har jättebra hjälp runt oss så vi är så tacksamma för det... man hör så mkt konstigt om barn me handikapp som inte får riktigt eller tillräckligt med hjälp som om själva handikappet inte skulle vara nog!!!?.. Något roligare är det ju att börja planera semester och sommaren! :) Vi ska nog satsa på Danmark... och då giiiivetvis en tur till Legoland! :) DET är roligare att tänka på! Och tänk att jag som blev uppsagd i 2010 går in i 2011 med TVÅ jobb... det gamla igen och ett nytt... och jag TRIVS så bra på båda ställena... hur lyckligt lottad är inte jag som kan kombinera dem då! :) Så vi får försöka se möjligheter i det mesta och försöka njuta nuet lite mer så ska nog 2011 bli ett väldigt fint år! :)
Det önskar jag er iaf:

Ett Riktigt Gott Nytt År!!!

3 kommentarer:

mamma sa...

Detsamma till er ♥

Arletta sa...

Vilken fin sammanfattning av året. Det är klart att det är oroligt så här inför operationen men jag tror att när man väl är inne i det hela så kommer det gå som smort. Man får ta ett etapp i taget.

Gott nytt år på dig!

Marie sa...

Hoppas du och familjen får ett underbart och bra år. Och att du får många härliga resor till hemlandet (och fantastiska Stockholm) Kram