torsdag, oktober 21, 2010

Hotellet och första dagen!

Nu är jag en riktigt dålig bloggare men här kommer iaf en liten början av vår Dublin-semester! Vi reste hemifrån tidigt på morgonen och var i Dublin lagom till lunch! Vi bodde på Camden Court Hotel och det var jättefint! :) och vi tog en promenad ut på stan för att orientera oss.


Jag i Tempel Bar-området, väldigt populärt "fest"område med massa pubar och klubbar. Vi fick rådet av vår taxichaufför från flygplatsen till hotellet att INTE gå dit på lördagskvällen!?.. Men vi gick dit på torsdag dagen och åt oxå en jättegod middag som tyvärr för min del innebar att jag fick tillbringa resten av kvällen på hotellet och toa... hrm... :/ På kvällen blev jag liiiite bättre så jag och Jo kunde iaf bada och simma i hotellpoolen! :)

Äntligen!!! Vi njuter 1a Guinessen... vi älskar båda den mörka drycken och då måste den ju avnjutas på Irland! Underbart! ;D

2 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Jättefina bilder....hoppas du har det bra på skolan denna vecka med, du får skriva av dig ett långt inlägg när du har landat lite :))

Arletta sa...

More, more, more! Jättekul med kort från resor. Trist att du blev dålig av maten redan vid första restauranbesöket men skönt att det gick över så fort.