torsdag, juli 29, 2010

Förändringarnas höst!

OJ! Kan inte fatta att det redan är torsdag och efter denna helg börjar vardagen igen! Känner att det knyter sig lite i magen... Oscar är ju stora killen nu och ska börja skolan och SFO... bara att vi har inte hört nåt från SFO, som inte verkar ha så stor pedagogisk inriktning i Norge... eller det kanske det inte har i Sverige heller? Det är väl motsvarigheten till fritis... Känns som uppbevaring?.. känns iaf lite småoroande att jag inte ens vet när han kan börja. De sa det skulle vara plänläggningsdag på måndagen men en granne hade oxå hört tisdagen och vi har inte fått papper om det som sagt! Konstigt!?.. Och Nora ska börja på stor avdelning! Med stora barn och mera ljud och bråk... Men å andra sidan oxå mer barn omkring som KAN prata, vilket vi hoppas är BRA! Då hör hon ju mer prating! :) Men den största förändringen blir att jag inte kommer jobba kvar där jag jobbat i två år nu och verkligen trivts- jobbat in mig i rutiner och kunnat bestämma mina tider lite själv... det perfekta jobbet när man har småbarn!!!.. Nu ska företaget slås samman med ett annat och upp i en större instutition med redan fungerande administration noch jag blir därmed överflödig! :( Känns otäckt och spännande och skrämmande och utmanande och... ja, ni förstår!.. Jag tror egentligen inte att det inte blir bra, det är jag övertygad om att det gör MEN jag gillar ju som det är NU!.. SKulle gärna behållt det!.. MEn men... förändring fryder är det något som heter!?.. Hm... skeptisk... ;)

Myskillen häromkvällen då vi såg SHrek på bio med en stor popcorn! :D Älskar...

6 kommentarer:

mamma sa...

Det kanske blir den bästa hösten ever?! ;) Kram

Evelina sa...

Förändringar kan vara både skrämmande och härliga! Man vet aldrig vad som väntar men det löser ju sig alltid, på ett eller annat sätt :-).

Så mysigt att gå på bio tillsammans, tänk när jag kan göra det med min E!

Kramar

Anonym sa...

JA du, du precis som jag har ju gjort några stora förändringar i livet i och med våra flyttningar och vet att det är både otäckt och mysigt :) Du ska se att det blir jättebra och att fu återigen får utvecklas en smula något som alltid är positivt i livet :) Håller en tumme för att du hittar något som blir kanon för dig :)
Kram Anette

Arletta sa...

Det låter onekligen som en stor förändring för många i er familj. Det är alltid lite skrämmande när det är mkt nytt på gång, men det komemr att lösa sig!

Vi på 18 sa...

Det kommer bli jättebra, det är jag säker på :)

Jessica sa...

Ojoj, det blir många förändringar för er alla gumman!
Jag både hoppas och tror att allt blir bra för er alla,
det brukar ju oftast lösa sig när man väl kommer dit hur skrämmande det än kan kännas innan!!

Ska du jobba kvar, eller blir det helt nytt jobb för dig någonannanstans?
Är trött o fattade inte riktigt *skrattar lite*

Första dagen på semestern, och jag är alldeles groggy, HAHA :)

Tänker på er alla massor!

Stora kramar!
//Jessica