torsdag, juni 03, 2010

Trampo...Farmor och jag fick på nätet och hela eftermiddagen och kvällen hoppades det på trampon som Oscar säger. VET att det inte heter trampolin på svenska utan?.. studsmatta?.. hehe... glömmer... ;D Det var iaf en HIT med trampo!!! :D Idag ska vi köpa blommor pch plantor och dona i trädgården! Barna ska få jordgubbar och mamma vill ha ett OLIVTRÄD!!!

6 kommentarer:

Annica sa...

Studmatta är väldigt populärt hemma Svea. Vilken bra storlek ni hittade. Jag vill också ha en mindre och inte en sån där monsterstor!

Vi på 18 sa...

Underbara bilder, nu e sommarn räddad..., så himla smidigt att ha i trädgården, barnen älskar det och det ger motion :))
Trampo lät mycket coolare än studsmatta, det kör vi på :)

Härliga solen ♥ Ha en jätteskön dag!
KRAMAR

Nära sa...

:D Trampo it is! :D Ja, Annica, vi har så sluttande trädgård att vi inte orkar stötta upp en stor trampo ;D utan jag hittade en på Jula som har omkretsen 1,83! Passade perfekt på det lilla platta område vi har! Resten är ju som ett fjäll ;D

Jessica sa...

Hihi :D
Sötnosar!!!Härliga bilder.
Barnen här älskar sin studsmatta, och har gjort i många år, tycker det är en bra grej för alla åldrar liksom :)

Hanna o henns kompisar kan sitta där ute i timmar, och Patric o hans kompisar spelar fotboll (?) på den nu mer *haha*
Lite kul iaf :)

Skönt att se nät runt på eran, tänker sos-Jessica (som hör om alla olyckor från barn/OCH vuxna som ramlar av *ler snett* Det kan ske olyckor ändå men det skyddar massor!!!!)

KRAMAR!!

Nära sa...

Japp! Nät var ett krav för att jag skulle köpa! :D Måste tänka på mina småttisar... jag tycker de slår sig så massa ändå när de far fram i vardagen! :D

mamma sa...

Härligt med en Trampo, det måste man ju bara ha...;)