lördag, april 17, 2010

Lugn och blåsig lördag!

Idag har jag klippt mig! Vet verkligen inte hur alla får till så snygga bilder på sig själva- kanske det finns ngn kurs jag kan gå- så därför ser ni en halvdålig, mörk bild på mig i nya frisyren och asgarvande för jag känner mig ngt fånig och oprofessionell! ;D Iaf... om ni kan se... det blev jättefint och jag är såååå nöjd!!!

Dessa underbar fantastiska änglar kan man inte annat än njuta!!! (Nora är i en riktig trotsålder komb med att det sker mkt med hennes prat så hon har nog mkt nu, är iaf en riktig TJURIS ibland och testar spec mamma!!! kan ju inte bara vara snäll tjej heller då ;) MEN om Oscar är i närheten är hon mildheten själv! De verkligen ÄLSKAR varandra!!! Blir såååå lycklig när jag ser dem...

Det är väl därför Nora beundrar och avgudar Oscar! Han är alltid busig och hittar på något spännande och KUL! Är hon ledsen hittar han alltid på ngt för att få henne på bra humör igen! (KLART de slåss och bråkar oxå- de är ju bara barn! Och syskon! Men oftast är de såååå söta!!!)

Hela gräsmattan börjar knoppa! Nu kommer vitsipporna!!! :D MYSVÅR!!!

NU sitter jag här och bloggar, Oscar sitter och äter popcorn bredvid och ser på Spiderman?... JO jobbar lite. Gillar INTE att Nora hostar HELA tiden... ska vi få en förkylning till nu... Hoppas INTE! ;)

HA EN SKÖN HELG!!!

1 kommentar:

mamma sa...

Frisyren ser jättefin ut, även om bilden är mörk.
Sötnosarna är ju bara för söta.
Kram